Skocz do zawartości
  • 0

Chicagoland Outdoors Show 2006 - nowy artykuł

admin

Pytanie

Cześć,

Chciałbym was zaprosić do kolejnej relacji z targów, które miały miejsce w Chicago. Naszym reporterem był Jerry, który jak zwykle dostał oczopląsu i poznał niezwykle ciekawych ludzi. Zapraszam do dyskusji.

Jurku, dziękuję za kolejną barwną relację.

Pozdrawiam serdecznie

Remek

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Przyjaciele :mellow: zdaje sobie sprawe ze moje opisy moze dobrze sie czyta ale ja wiem ze im bardzo duzo brakuje . Brakuje wnikliwosci , precyzji , rozpracowania szczegolow . Te powierzchowne opisy z kilkoma rodzynkami ktore akurat mi sie spodobaly to bardzo subiektywne odczucia . Zeby oddac To prawidlowo musialbym polaczyc Remka , Rognisa i mnie [Melchiora Wankowicza i Kapuscinskiego nie wspominam :lol: ] , dopiero powstalo by cos co zadowolilo by wszystkich . Tak wiec prosze jak zwykle o luzik :mellow: .

Na Wystawie byly trzy polskie akcenty ;

Salmo w postaci woblerow [ od ilus lat domagam sie stoiska ]

Greg Wilczynski ekspert St Croix w wedkach podlodowych [ Prawdziwy Ekspert , Wedkarz i Nauczyciel ]

Bylo tez stoisko polskiego producenta splawikow firma Expodex . O tym fakcie ze to polska firma dowiedzialem sie juz po wystawie :angry: . Okazuje sie ze pobieznie ogladnalem ich stoisko , pobieznie bo splawiki to nie moja milosc . A ich stoisko prezentowalo sie wyjatkowo pieknie i okazale . Mysle ze reklama przed Wystawa w polonijnej prasie spowodowala by o wiele wieksze zainteresowanie . Nie umieszczenie takiej reklamy to jest blad , moim zdaniem . Wiekszosc wedkarzy z Polski to splawikowcy i gruntowcy . Firma Expodex prezentowala tez zylki , wirowki [te bym chetnie poczail] ...no i rozmowa po polsku , po naszemu to czysta przyjemnosc :mellow:

Remku :)dziekuje ze dodatkowo umiesciles kilka zdiec blankow Jima Grandta , moje zdiecia nie oddaja tego .....wszystkiego :unsure: