admin Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Cześć,Chciałbym was zaprosić do kolejnej relacji z targów, które miały miejsce w Chicago. Naszym reporterem był Jerry, który jak zwykle dostał oczopląsu i poznał niezwykle ciekawych ludzi. Zapraszam do dyskusji. Jurku, dziękuję za kolejną barwną relację. Pozdrawiam serdecznieRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Super sprawa ! Jak dobrze mieć takiego ambasadora za oceanem! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrynszpaN Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 @JerryGratulacje, kawał dobrej reporterskiej roboty.Dobrze mieć info z pierwszej ręki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shad Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Bez dwoch zdan: Jerry herbu zębaty szczupak naszym ambasadorem na Ameryke Polnocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 @jerry, jak zawsze troche egzotyki, fajna relacja, nie ma co marudzic, trzymaj tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Jerry Ty wiesz, że lubie Twoje kawalki. Pisz tak dalej. Może nastepnym razem odwiedzisz jakas wystawe poswięcona n.p. pstragom? pozdrwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Ameryka to inny swiat i fajnie, ze jest ktos kto stanowi pomost do niego...Jerry, super relacja.Moze dozyjemy czasow, kiedy u nas choc w polowie wyksztalci sie taki rynek zwiazany z aktywnym wypoczynkiem.Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 18 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Gumo, widziałeś moje dzisiejsze zdjęcie z aktywnego wypoczynku nad Wisłą co chcesz mi zarzucić ... rozwija się jak nie wiem co. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Widzialem. Ja wiem, czy to jest rozwoj o jaki chodzi?A samo zdjecie bardzo udane...Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Nareszcie miałem chwilkę żeby przeczytać relację i obejżeć zdjęcia. Jedno i drugie super! Może kiedyś doczekamy się czasów kiedy i u nas będzie można zobaczyć choć część tego sprzętu który jest dostępny za oceanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Przyjaciele zdaje sobie sprawe ze moje opisy moze dobrze sie czyta ale ja wiem ze im bardzo duzo brakuje . Brakuje wnikliwosci , precyzji , rozpracowania szczegolow . Te powierzchowne opisy z kilkoma rodzynkami ktore akurat mi sie spodobaly to bardzo subiektywne odczucia . Zeby oddac To prawidlowo musialbym polaczyc Remka , Rognisa i mnie [Melchiora Wankowicza i Kapuscinskiego nie wspominam ] , dopiero powstalo by cos co zadowolilo by wszystkich . Tak wiec prosze jak zwykle o luzik . Na Wystawie byly trzy polskie akcenty ;Salmo w postaci woblerow [ od ilus lat domagam sie stoiska ]Greg Wilczynski ekspert St Croix w wedkach podlodowych [ Prawdziwy Ekspert , Wedkarz i Nauczyciel ]Bylo tez stoisko polskiego producenta splawikow firma Expodex . O tym fakcie ze to polska firma dowiedzialem sie juz po wystawie . Okazuje sie ze pobieznie ogladnalem ich stoisko , pobieznie bo splawiki to nie moja milosc . A ich stoisko prezentowalo sie wyjatkowo pieknie i okazale . Mysle ze reklama przed Wystawa w polonijnej prasie spowodowala by o wiele wieksze zainteresowanie . Nie umieszczenie takiej reklamy to jest blad , moim zdaniem . Wiekszosc wedkarzy z Polski to splawikowcy i gruntowcy . Firma Expodex prezentowala tez zylki , wirowki [te bym chetnie poczail] ...no i rozmowa po polsku , po naszemu to czysta przyjemnosc Remku :)dziekuje ze dodatkowo umiesciles kilka zdiec blankow Jima Grandta , moje zdiecia nie oddaja tego .....wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 @Jurek, super relacja i fajne zdjęcia. Można poczuć klimat tamtej imprezy. Nasz ambasadorze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Cześć,
Chciałbym was zaprosić do kolejnej relacji z targów, które miały miejsce w Chicago. Naszym reporterem był Jerry, który jak zwykle dostał oczopląsu i poznał niezwykle ciekawych ludzi. Zapraszam do dyskusji.
Jurku, dziękuję za kolejną barwną relację.
Pozdrawiam serdecznie
Remek
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi