andego Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) może ktoś coś wie gdzie idzie dostać takowe jak na zdjęciu w różnej gramaturze? Edytowane 2 Stycznia 2015 przez andego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Mam takie glowki jigowe, ale to oczko na tym Twoim jakos nie roztropnie umieszczone, bedzie ryło o dno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) witram taki odlew posiada forumowicz @mariuszwf napisz do niego ja od niego brałem haki na takich głowkach,ma różną gramature ale nie wiem czy odlewa główki do kogutów tylko że oczko powinno być u góry,pozdro Edytowane 2 Stycznia 2015 przez VOJT@S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ok napiszę. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 @Esoxlucius fakt że nietypowo jak do kogutów, ale i na takie umieszczenie oczka notowałem brania. Zawsze to coś innego niż utarte schematy i przekonania że musi być pod kątem 45 stopni. Trzeba kombinować bo reguł nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volkswagen Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Oczko powinno być tak- Pytałem o takie w swoim wątku ale bez efektów Edytowane 2 Stycznia 2015 przez volkswagen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Tutaj są sprzedawane takie główki ale na hakach jak wspominali koledzy przede mną. http://jerkbait.pl/topic/39979-sprzedam-główki-jigowe-erie-kowadełko/?fromsearch=1Sam zamówiłem kilka ostatnio i mogę polecić - starannie wykonane. Warto napisać do sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Na plus przy tym ksztalcie to napewno kogut siada na dnie pod katem 45°, jakby oczko bylo tez pod katem to z checia bym sam sprobowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeta Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Mogę odlać takie główki.Jeżeli jesteś Kolego zainteresowany,proszę o kontakt na pw.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zeta a możesz odlac takie z oczkiem nie na wprost a pod katem prostym względem podstawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeta Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Tylko takie jak na załączonym zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi