Skocz do zawartości

Seria wędzisk PANDORA

sharki

Rekomendowane odpowiedzi

Jak współczesne crossovery...

Nowa seria wędek PANDORA została przeprojektowana tak, aby na bieżąco sprostać wymaganiom współczesnego wędkarstwa w mieście.

Wysiadasz ze współczesnej terenówki pod fontanną na rynku głównym, wyciągasz "Pandora" i łowisz!

• Like 2

Jak współczesne crossovery...

Wysiadasz ze współczesnej terenówki pod fontanną na rynku głównym, wyciągasz "Pandora" i łowisz!

Dobre Sławek :) dobre.

Ja tam wychodzę z domu w klapkach i zarzucam street-wędzicho do pobliskiej street studzienki kanalizacyjnej - taki to mój street kaczing&rilizng ;).

O ile przemawia do mnie pojęcie street photography to street/urban fishing jest dla mnie jakimś nowomodnym bełkotem.

Czekam tylko na prezentacje tej metody (znaczy się street-fishingu) przez jakiegoś znanego i uwielbianego przez media celebryte albo inną radiowo telewizyjną prostytutkę. Oczywiście prezentacja w świetle fleszy, ciuchach Lagerfelda i perfumizerach Gucciego.

Niech się naród zachłyśnie nowością, zachłyśnie tym co do tej pory po prostu nazywało się wędkarstwem.

@sharki, sorry że nie na temat, obawiam się że jeśli nie ma tej wędki na fishing-test to nie jest warta uwagi ;).

Edytowane przez Zwierzu
  • Like 1

Dobre Sławek :) dobre.

Ja tam wychodzę z domu w klapkach i zarzucam street-wędzicho do pobliskiej street studzienki kanalizacyjnej - taki to mój street kaczing&rilizng ;).

O ile przemawia do mnie pojęcie street photography to street/urban fishing jest dla mnie jakimś nowomodnym bełkotem.

Czekam tylko na prezentacje tej metody (znaczy się street-fishingu) przez jakiegoś znanego i uwielbianego przez media celebryte albo inną radiowo telewizyjną prostytutkę. Oczywiście prezentacja w świetle fleszy, ciuchach Lagerfelda i perfuzmierach Gucciego.

Niech się naród zachłyśnie nowością, zachłyśnie tym co do tej pory po prostu nazywało się wędkarstwem.

@sharki, sorry że nie na temat, obawiam się że jeśli nie ma tej wędki na fishing-test to nie jest warta uwagi ;).

Na następnym spotkaniu połowimy w fontannie . :lol:

• 3 tygodnie później...

Ja posiadam gunki hayashi i też jestem z kijka bardzo zadowolony. Obecnie zamówiłem delikatniejszego brata z serii czyli Kaze i wiem że za takie pieniądze nie kupię lepszego kija.

A jeżeli chodzi o Pandore to miałem w ręku i to będzie kolejny kijek w mojej kolekcji.

Moj znajomy zakupił w ubiegłym roku Pandorę tylko nie pamiętam do ilu gram13czy15.Bardzo sztywna pałka jak na wklejkę przystało,sama wklejka jak by za delikatna do reszty blanku,podczas ugięcia mocno widoczne przesztywnienie.Bardzo słabe właściwości rzutowe trzeba naprawdę mocno machnąć żeby uzyskać w miarę odległość,no i czułość do reki bez szału.

Trochę taki mikado lexus z tym że lexus jest dużo czulszy.

Takie są moje odczucia po może godzinnym łowieniu tym wynalazkiem.Najlepsza z tego wszystkiego był wyraz twarzy mojego kolegi gdy po wymienieniu się wędkami machnoł z jednej reki moim river runnerem i 5 gram ołowiu poleciało od razu w trzciny do których penzonem nie mógł dożucić.

• 2 miesiące temu...

sharki Dzisiaj zakupiłem Gunki Pandora Perch Seduction S-220 ML 3-12 gr, Pezon & Michel.

Na pierwszy rzut oka fajnie wykonana,przelotki  sic dodatkowo posiadają system antydrganiowy,choć nie wiem co to oznacza, krótki dolnik, dzielony tak jak lubię.Szczytówka bardzo cienka, waga 117gr bardzo lekka ,rzuciłem na sucho na placu woblerem 4gr pod lekki wiatr, fajnie poleciało .Dałem 450zł  właściciel opuścił 50-dych.Tyle na sucho bo nad wodą jeszcze nie miałem okazji sprawdzić .Jak przetestuje to coś napiszę.

Edytowane przez jeryk

• 1 rok później...
  • 5 tygodni później...