skalka Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Wszystkiego najlepszego w nowym roku. Jak co roku spotykam się z Piotrkiem Z. (Zielony) nad wodą rozgrywając zawody spinning kontra mucha w tym roku mucha w kategorii jaź wygrała . Ryba godna rozpoczęcia całe 46cm i szczęśliwy łowca na prośbę, którego umieszczam zdjęcie. Pozdrawiam Edytowane 2 Stycznia 2015 przez skalka 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Gratulacje dla łowcy Niezależnie od tego czyja ryba,dziwnie by było gdyby ktoś inny zaczął ten wątek.Powodzenia z tegorocznymi jaskami . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Było do przewidzenia kto otworzy wątek, choc po cichu stawiałem na @Forecast'a tez, gratulacje rybki, o tej porze roku cieszy szczególnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Fajna sceneria i piękna ryba. U mnie jesień średniowiecza i wiatr kładzie drzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Hehe to Piotr Piotrowi nosa utarł. Ja jeszcze na jaziach nie byłem bo mam trochę km do nich obecnie ale broni nie składam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Gratuluję Piotrze. Piękna ryba z pięknej Rzeki. Pozdrawiam serdecznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Dzięki Piotrze za fotkę.Muszę też wspomnieć, że konfrontację muszka vs spinning wygrał Skalka ale to nie jest moje ostatnie słowo bo przypuszczam, że wspólnie połowimy jeszcze nie raz.Piotrek - Skalka przyciąga jazie jak magnes. Ten z fotki wyczuł Jego obecność i tylko przez pomyłkę połknął moją muszkę. Po dzisiejszym dniu prawdopodobnie stanę się miłośnikiem łowienia jazi. Edytowane 2 Stycznia 2015 przez Zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Czekałem na ten wątek ☺. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rubin_M Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Gratuluje Piotrze mimo twojej przegranej w kategorii jazie zobaczymy jak będzie dalej. Pozdrawiam Rubin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Szkoda ze padła mi dziś bateria przy nagrywaniu filmów z leszczowania,bo na koniec uwiesił mi sie jasiek 47cm, pierwszy raz w styczniu,i od dawien dawna na gume... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Ja swoją szansę miałem pierwszego po dwóch godzinach łowienia mam pierwsze branie zacinam piękny jasiek wychodzi do góry robi kilka młynków i tyle go widziałem. Był to jedyny kontakt z rybą przez 7 godzin łowienia. Tak więc najpierw lekcja pokory . Na początku tego roku kiepsko będzie z czasem (życie) ale mam nadzieję, że szybko się z tym uporam i będę ożywiał wątek. Pozdrawiam i jeszcze raz Gratuluję Piotrkowi pierwszego jazia Edytowane 3 Stycznia 2015 przez skalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Piotrze (muszkarz) daj fotkę szczęśliwej muszki Gratulacje za ładnego Jazia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Piękna rybka o tej porze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek 1972 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) I już się zaczeło. Gratuluje rozpoczęcia sezonu. Edytowane 3 Stycznia 2015 przez krzysiek 1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Dzięki Piotrze za fotkę.Muszę też wspomnieć, że konfrontację muszka vs spinning wygrał Skalka ale to nie jest moje ostatnie słowo bo przypuszczam, że wspólnie połowimy jeszcze nie raz.Piotrek - Skalka przyciąga jazie jak magnes. Ten z fotki wyczuł Jego obecność i tylko przez pomyłkę połknął moją muszkę. Po dzisiejszym dniu prawdopodobnie stanę się miłośnikiem łowienia jazi.Piotr,czuję że przepadniesz za jaziami gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Piękny jasio - czapka z głowy, ukłon i GRATULACJE Ja niestety ale jak na razie siłą rzeczy zmuszony jestem pauzować - rzeka nieco zamarznięta i nie bardzo da się na dzień dzisiejszy chadzać za kleniami a watek czas najwyższy byłoby już zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orni Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Piękny Jazik w pięknej scenerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtttek Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Tylko pozazdrośćic Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) W tym roku jakoś tak pod górkę. Na tygodniu namierzam ryby przygotowuję się jadę i po chwili mam branie, myślę jest pierwszy wyciągam i jakieś takie dziwne oczy ma ten jaź . Dziś po południu dostaję info od Piotrka złowił kolejną rybę na muchę. Później poprawia płotką tego już mój demon nie wytrzymuje krótki telefon do Jacka i jedziemy. Nad wodą jesteśmy ok. drugiej pada deszcz. Po godzinie łowienia mam branie zacinam i wiem, że to on krótki hol i ryba melduje się w podbieraku . W meczu spinning kontra mucha 2:1 dla muchy ale mecz jeszcze się nie skończył . Pozdrawiam Serdecznie Edytowane 10 Stycznia 2015 przez skalka 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Specjalnie dla kolegi K-Pon na boku złowionego jazia położyłem nimfę na jaką go złowiłem. Szaro - miodowy kiełżyk na dwunastce bardzo się jaziom podoba.Skalka dzięki za wstawienie fotki i za fajny wędkarski dzień. Konfrontacja spinning vs muszka trwa ale tak naprawdę nie jest istotna. Ważne, ze jazie są bardzo wdzięcznymi rybami i można je skutecznie łowić różnymi metodami 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Nie dam się sprowokować Fajne jaśki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Dziękuję Miałem uderzyć wczoraj ale ordynator zrobił mi niespodziankę i wypuścił Żonę i Córeczkę Zosię do domu. Synek Andrzej jeszcze walczy o zdrowie w szpitalu Może za 2 tygodnie lub miesiące dołączy do Nas.Na razie odpuszczam wędkowanie ale kibicuję Wam całym sercem. Jazie to super rybki całoroczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Gratuluje pieknych ryb Moze napisalibyscie cos wiecej o miejscach w ktorych mieliscie najwiecej bran ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evien Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Gratuluje pięknych Rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Gratuluje pięknych Rybek A ja gratuluję nabicia 10-go posta, co umożliwia tak upragniony dostęp do giełdy...Zapraszam, mimo wszystko, do aktywnego uczestnictwa w forum i życzę kolejnych, co najmniej 10ciu postów, tym razem już bardziej merytorycznych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi