Baars Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) A ja gratuluję nabicia 10-go posta, co umożliwia tak upragniony dostęp do giełdy...Zapraszam, mimo wszystko, do aktywnego uczestnictwa w forum i życzę kolejnych, co najmniej 10ciu postów, tym razem już bardziej merytorycznych.Mario 10 postów i dostęp do giełdy !?Toż to wystarczy się "dobrze" przywitać, zwiększył bym potrzebną ilość postów do co najmniej 25 Edytowane 24 Stycznia 2015 przez Baars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) A ja gratuluję nabicia 10-go posta, co umożliwia tak upragniony dostęp do giełdy... Zapraszam, mimo wszystko, do aktywnego uczestnictwa w forum i życzę kolejnych, co najmniej 10ciu postów, tym razem już bardziej merytorycznych.Mario wyjąłeś mi to z ust, dobrze, że na forum nie ma pokazywanych innych ryb, jak płotka, ciernik, paprykarz i inna panga, bo by gościu nabił ze pincet postów. Edytowane 24 Stycznia 2015 przez Artek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 ta rybka na pierwszym zdjęciu to bez wątpienia Płoć pięknie połowiliście Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miro 85 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Dziś mimo piździawicy na polu, wybralismy sie z drugim podobnym do mnie oszołomem i obłowialismy nasze miejscówki w poszukiwaniu białorybu. było kilka bran i ryb( leszcze) ale nic godnego obiektywu. Ja uparłem sie na pewną mete bo miałem tam dziwne brania, nie podobne do leszczowego zassania i intuicja mnie nie myliła Na sam koniec łowienia 52 centy szczescia Dzieki Darku (fish28) za towarzystwo i pomoc w fotkowaniu i i podbieraniu 67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Mało się nie zabiłem jak leciałem z podbierakiem Będziesz miał się czym po chwałić na spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Piękny jaź i świetna scena, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Mało się nie zabiłem jak leciałem z podbierakiem Będziesz miał się czym po chwałić na spotkaniu Taaa najpierw to żeś sobie spacerkiem szedł,a jak krzykłem ze jaź to takiego sprintu dostałes że hoho.. Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Miro 85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Świetna fota, jedno z lepszych ujęć jazia jakie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Piękny jazior i to w jakiej sceneri !Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Rewelacja Na wobka czy leszczowego gumaka moczonego w dipie? pozdrawiam,malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Piękna sztuka, pogoda i krajobraz też. Darek pędził żeby zrobić swoje najlepsze zdjęcie w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Piękny jasiek Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalKl Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Widać, że miejsce znane i lubiane może obdarzyć :D Zeszły rok tam odpuściłem nieco zważywszy na fakt, że jakoś sandacz mnie tam omijał. Teraz jestem po chorobie i z tydzień musze odczekać, ale następny weekend już powinienem się zameldować nad wodą, potestować nowe wobki i może coś trafić. Gratulacje za upór :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Piękny gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Rewelacja Na wobka czy leszczowego gumaka moczonego w dipie? pozdrawiam,malczTym razem na gume "zdechlaka" z kopytkowym ogonkiem(ukleja) . cały perłowy bez oczu jak z formy wyszedł. Wział w srodku nurtu, przynęta wolno prowadzona wachlarzem pod prąd. Widać, że miejsce znane i lubiane może obdarzyć :D Zeszły rok tam odpuściłem nieco zważywszy na fakt, że jakoś sandacz mnie tam omijał. Teraz jestem po chorobie i z tydzień musze odczekać, ale następny weekend już powinienem się zameldować nad wodą, potestować nowe wobki i może coś trafić. Gratulacje za upór :D Za kazdym razem jak tam jestem i ktos sie pojawi rezygnuje z łowienia z obawy na spalenie miejscówki... Próbuj bo rybki sa,ale nie zawsze chca współpracowac, ja ostatnie 2 wypady byłem bez kontaktu z rybą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalKl Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Powiem Ci Miro, że moje odczucia są takie same a i zeszły rok mnie w tym przekonał. Po 2010 roku, kiedy wysoka woda opadła, zawsze tam ktoś siedział, ludzie tam najechali jak na jarmark Swiętojański. W zeszłym roku średnio na 10 prób wyjazdu w to miejsce, 5-7 razy ktoś siedział. Dużo łusek na brzegu itp. Ogólnie porażka, teraz w każdy znany mi sposób próbuję kamuflować swoje miejsca i zdjęcia, bo można się nabawić fanaberii ... Edytowane 31 Stycznia 2015 przez RafalKl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Pierwszy lutowy Pozdrawiam 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Ładny.Zielony pewnie na pstrągach, więc jaśka nie złowił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Wczoraj łowiliśmy wspólnie i nawet jednego jazia na nimfkę "Sandrę" złowiłem ale brakowało mu do35cm więc darowaliśmy mu fotki. Natomiast ten dzisiejszy jaź Skalki jest piękny. Mecz rozpoczyna się od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Tym razem na gume "zdechlaka" z kopytkowym ogonkiem(ukleja) . cały perłowy bez oczu jak z formy wyszedł. Wział w srodku nurtu, przynęta wolno prowadzona wachlarzem pod prąd. Co to za guma? A jaziol zacny, u mnie latem nawet takiego nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Co to za guma? A jaziol zacny, u mnie latem nawet takiego nie widziałem.prawdziwa ukleja odbita z silikonu, z doklejonym kopytkowym ogonkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Dzisiaj nowa nimfka przyniosła dwa jazie w tym ten większy 44cm wyglądał tak A tak odpływał Skalka jeszcze łowi więc chwilowo nie wiadomo jak wygląda konfrontacja muszka vs spinn 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Widzę Piotr,że zachorowałeś na joziny gratuluje,fajny jozin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Gratulacje ja niestety dziś na zero musiałem zadowolić się okoniem. Więc na razie muszka górą . Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 W końcu i ja ruszyłem wczoraj pierwszy raz w tym roku ,zmotywowany wynikami kolegów skałki i Zielonego,choć temperatura za oknem - 8 stopni nie napawała optymizmem.Udało się sprowokować 3 rybki dwie niewarte zdejmowania rękawiczekjedna warta... 50-teczka na groszeczka Pzdr. 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi