Skocz do zawartości

Jazie 2015

skalka

Rekomendowane odpowiedzi

A ja gratuluję nabicia 10-go posta, co umożliwia tak upragniony dostęp do giełdy...

Zapraszam, mimo wszystko, do aktywnego uczestnictwa w forum i życzę kolejnych, co najmniej 10ciu postów, tym razem już bardziej merytorycznych.

Mario 10 postów i dostęp do giełdy !?

Toż to wystarczy się "dobrze" przywitać, zwiększył bym potrzebną ilość postów do co najmniej 25 :)

Edytowane przez Baars

A ja gratuluję nabicia 10-go posta, co umożliwia tak upragniony dostęp do giełdy...

Zapraszam, mimo wszystko, do aktywnego uczestnictwa w forum i życzę kolejnych, co najmniej 10ciu postów, tym razem już bardziej merytorycznych.

Mario wyjąłeś mi to z ust, dobrze, że na forum nie ma pokazywanych innych ryb, jak płotka, ciernik, paprykarz i inna panga, bo by gościu nabił ze pincet postów. Edytowane przez Artek
  • Like 1

Widać, że miejsce znane i lubiane może obdarzyć :D:D Zeszły rok tam odpuściłem nieco zważywszy na fakt, że jakoś sandacz mnie tam omijał. Teraz jestem po chorobie i z tydzień musze odczekać, ale następny weekend już powinienem się zameldować nad wodą, potestować nowe wobki i może coś trafić. Gratulacje za upór :D:D

Rewelacja :)

Na wobka czy leszczowego gumaka moczonego w dipie?

pozdrawiam,

malcz

Tym razem na gume "zdechlaka" z kopytkowym ogonkiem(ukleja) . cały perłowy  bez oczu jak z formy wyszedł. Wział w srodku nurtu, przynęta wolno prowadzona wachlarzem pod prąd.

Widać, że miejsce znane i lubiane może obdarzyć  :D :D Zeszły rok tam odpuściłem nieco zważywszy na fakt, że jakoś sandacz mnie tam omijał. Teraz jestem po chorobie i z tydzień musze odczekać, ale następny weekend już powinienem się zameldować nad wodą, potestować nowe wobki i może coś trafić. Gratulacje za upór  :D :D

Za kazdym razem jak tam jestem i ktos sie pojawi rezygnuje z łowienia z obawy na spalenie miejscówki...  Próbuj bo rybki sa,ale nie zawsze chca współpracowac, ja ostatnie 2 wypady byłem bez kontaktu z rybą

Powiem Ci Miro, że moje odczucia są takie same a i zeszły rok mnie w tym przekonał. Po 2010 roku, kiedy wysoka woda opadła, zawsze tam ktoś siedział, ludzie tam najechali jak na jarmark Swiętojański. W zeszłym roku średnio na 10 prób wyjazdu w to miejsce, 5-7 razy ktoś siedział. Dużo łusek na brzegu itp. Ogólnie porażka, teraz w każdy znany mi sposób próbuję kamuflować swoje miejsca i zdjęcia, bo można się nabawić fanaberii ...

Edytowane przez RafalKl

W końcu i ja ruszyłem wczoraj pierwszy raz w tym roku ,zmotywowany wynikami kolegów skałki i Zielonego,

choć temperatura za oknem - 8 stopni nie napawała optymizmem.

Udało się sprowokować 3 rybki dwie niewarte zdejmowania rękawiczek

jedna warta...

01c34e27cf2e0cbfmed.jpg

50-teczka na groszeczka B)

62860aa081eed6c4med.jpg

Pzdr.

• Like 45