bencur Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Widać że rybka w super kondycji taka zimowa ale za to ładnie wybarwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Piękny jaź, płetwy szeroko... Staranne zdjęcie. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 jaki jaź.. przecie widać, że to WELONKA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Tomus gratuluję. Kolejna piękna ryba w kolejnym wątku. Wielkie gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Tomus może ryba i nie duża(jak dla Ciebie)ale zdjęcie pierwsza klasa.Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 (edytowane) Miał być jaź ale trafił mi się taki oto krąpieszcz Odpłynął dalej rosnąć. Był też okoń, mały karaś lipień i szczupak a upragnionego jazia nie złowiłem Edytowane 17 Lutego 2015 przez Zielony 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Tomus rules:-)Jazik śliczny!Kropki i jazie mają przes....;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Dajecie chłopaki... gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Mam i ja To tak dla motywacji i na ratunek wątkowi który spada o tej porze na drugą stronę.Dziś 6 szt. Największy ładnie zapozował. Kilka spinek. Ryby jeszcze nie na dobrym chodzie ale ważne że chcą brać. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Gratulacje, u mnie wczoraj były trzy ale za małe na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 @forecast, wieprzowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 W końcu zabrałeś się za szlachetne rybki kilka dni temu próbowałem drugi raz się do nich dobrać niestety dwa jaziowiska zepsute przez 3 holowane szmaty w czerwone kropy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepccio Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 @adrion911 łowisz na Warcie, czy na mniejszej wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) Moja i Skalki konfrontacja spinn vs muszka oraz jazie staje się u nas coraz trudniejsza. Rzecz w tym, że wydry wyżarły większość jazi. Zostało dosłownie kilka sztuk. Nawet ten ocalały czterdziesto centymetrowy mohikanin też nosi ślady spotkania z wydrą Mam nadzieję,że jakoś przeżyje Edytowane 26 Lutego 2015 przez Zielony 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Zielony na co Ci zeszło, białoryb na muchówkę, jak uklejki na suchą na Sanie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) Jozi. Łowię też inne ryby niektóre nawet duże ale przyznam, że te jazie są naprawdę wymagające. Łowiłem muszką pstrągi, lipienie, głowacice,karasie, karpie, klenie, płocie, lipienie....a ostatnio jazie . Miejscowe pstrągi mają w tym roku niezwykle wielu wielbicieli więc ja daję im wolne. Edytowane 26 Lutego 2015 przez Zielony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Jozi. Łowię też inne ryby niektóre nawet duże ale przyznam, że te jazie są naprawdę wymagające. Łowiłem muszką pstrągi, lipienie, głowacice,karasie, karpie, klenie, płocie, lipienie....a ostatnio jazie . Miejscowe pstrągi mają w tym roku niezwykle wielu wielbicieli więc ja daję im wolne.Na Sanie też jak na placu czerwonym na 1 maja . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 @forecast, wieprzowe? W Zachodnio-Pomorskim Wieprz nie płynie ... ale też jest fajnie. Tak kontrolnie z dzisiaj. Rybki współpracowały krótko ale intensywnie. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Ja dziś takiego ustrzeliłem, na mikrojiga. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Ładny jaźko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orni Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 No powolutku się "jaśki"uaktywniają. Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Dziś się nałowiłem. Uwielbiam jazie . Ryby jeszcze bez wysypki. Sprzętowo Blaas XF 3,05 m. (6 lb.)Stradic FH 2500 z żyłką 0,12 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 No piękny jak pozostałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon78 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Piękne rybki ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Witam, dziś rozpocząłem jaziowy sezon. Rybka może nie powala rozmiarami, ale pierwszy jaź, choć niewielki cieszy najbardziej. Woblerek jak widać od Sebastiana z forum. Jak zwykle kończy i zaczyna sezon. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi