Sandacz23 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 a czapeczka widze zakupiona nie podrobka???? pozdro Chyba nie , bo ryby biorą ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 W końcu i ja znalazłem kilka chwil by za jaziem pochodzić. Największy z 3 złapanych 44cm.Fotka słaba bo zrobiona telefonem. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Ładny grubas :-) na jakiegoś pierzaka? Dobrze widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Rzeczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Tak z rzeki, złapany na micro jiga taka złotogłówka z kołnierzykiem różowym i ciemnozielonym body. Dwa złapane na micro, każdy na inną,brania były bardo agresywne, przynęta prowadzona z prądem. Jak tylko ruszył się mocny wiatr to nie było sensu się męczyć i przesiadłem się na wobki, na wobka jeden i później zero brań ale chyba było to związane z pogodą bo były burze, grady itp. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Jeden z niedzielnych, na "świniaka" - woblerek który w trakcie powstawania modelu do odlewów miał być może breloczkiem, może tylko "czymś fajnym", ale po uzbrojeniu jednego odlewu okazało się że całkiem fajnie pracuje Ten miał 48 cm i tak jak wszystkie pozostałe nadal rośnie 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Gratulacje - super portrecik ! I to światełko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lark99 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Gratulacje, bardzo fajna ryba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Niezła sztuka, a na tapecie jeszcze lepiej się prezentuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Cześć. 15 marca Odra. Zimno ale fajnie. 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Panowie, walczycie coś podczas tego armagedonu pogodowego? Jak wyniki? Jakoś aura wybitnie nie jaziowa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Aura w ogóle nie wędkarska.Zimno, wieje że mało głowy nie urwie, zaraz ciepło i słońce które chowa się po kwadransie i zaczyna lać deszcz przechodzący w śnieg i to wszystko w godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Kwiecień, plecień ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Może sam bym coś złowił ale śpiochy mnie leją a woda 2-3C na wschodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Niby pstruchy by mogły gryźć, ale byłem we wtorek 3,5 godziny i tylko jeden maluszek się zameldował. Na jazia miałem się wybrać w sobotę, albo niedzielę, ale jak taka pogoda się utrzyma, to dziękuję bardzo, zostaję w domu. Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez Kriss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Ja śmigam na pierwsze pstrągi w niedzielę. Ma być lepiej, ale nawet gdyby nie było, i tak pojadę. Jazie odpuszczam do "za tydzień". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 sdd ładna rybka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Elegancki jazik. Zastanawiam się czemu teraz nam go pokazujesz, a nie w marcu :DNie mogę się dopatrzyć wobka-na co uderzył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 By łowiło się więcej i bliżej domu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 By łowiło się więcej i bliżej domu Trzeba wypić póki ciepłe? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Świąteczny kawior ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Elegancki jazik. Zastanawiam się czemu teraz nam go pokazujesz, a nie w marcu :DNie mogę się dopatrzyć wobka-na co uderzył? Bo nie miałem czasu. Spójrz w mój wątek autorski. Wobler 4 cm. PozdrawiamSławek Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez sdd_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 sdd ładna rybka !Taka pięćdziesiątka. Ładny ale bywają większe i bardziej wygrzbiecone.. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 By łowiło się więcej i bliżej domu Pamietaj, mieszaj delikatnie najlepiej jakimś piórem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi