szymm Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 siedzą w tych gałęziach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 siedzą w tych gałęziach siedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 dzisiejszy na wahadełko,ogólnie złowiłem dwie sztuki,ale dodałem fotke wiekszego.. sprzet- zyłka 0,16 , batson 2,55 do 14gram,kręcioł s.seido 2500..na zdjęciu mój synek 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość keri Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Jaź z Podlaskiej Narwi 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Dziś miałem chwilę po pracy to się wyrwałem. Pogoda na wieczór zaczęła się poprawiać to cóż było siedzieć w domu.. no i miałem rację Wieczorowy jasio na dużego piankowca: Edytowane 2 Września 2015 przez Michał P. 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Mieszkaniec wolnego przelewu. Wreszcie taki który się nie wypiął i nie będzie trzeba kłamać Blass M 2,40 12 lb. Stradic 2500 FH z żyłką 0.22 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Kuźwa,Chuck Norris na jaziach! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 3 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Jaź jak jaź ale kapelusz Jakub to masz wyczad . Gratulacje, a na jaką przynętę się połakomił . Pozdrawiam Serdecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Jakubie,gratuluje fajnej kwatery rybcia tez zacna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Kwatera wypasiona 5 gwiazdek czyli paka w kombi trzeba brać naturę jaką jest. W nocy było 7 stopni. Tym razem jeszcze na plusie Ważne że trudy ryby czasem wynagradzają 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Jeden z kilku międzyfrontowych jazi połakomił się na Bonito 3,5cm 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Teoria Frontu 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Jaź z Podlaskiej NarwiChuck Noris norisem, ale powiedzcie mi co Piszek robił na podlaskiej Narwi przed meczem z Niemcami gratulacje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 ee tam jazie... tu warciana jaźwica... Była tak uprzejma zgarnąć Pampucha Tomego. Hol jak na jej 48 cm całkiem emocjonujący z ślicznym waleniem ogonem po powierzchni. Trzymała się silnego nurtu ładnych kilka chwil i zmusiła mnie do dokręcenia boleniowo (jak u mnie bardzo, bardzo lekko) ustawionego hamulca. Szacun. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 ...jaźwica.....Adaś zaglądałeś pod ogonek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Nie poznałem po tym jak ciągnęła... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Nie poznałem po tym jak ciągnęła... ..dobre, dobre..a masz porównanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Mam, bolenice ciągną bardziej w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Pewnie zaglądał pod ogon ???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Mam, bolenice ciągną bardziej w górę. ... pytałem w sensie płci... Dobra koniec OT. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Wieczorny Helmut z rozmycia szczytu główki. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Jazi ostatnio nie łowię, jest ich dużo i są duże. Poniżej 60 cm nie foce, ale dzisiaj coś sfocilem, dużo ponad 60 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 (edytowane) Wczoraj piekny dzien nad woda, Kilkanascie ryb, 2 bolenie, jeden JAZ, reszta sandacze, male jeden otarl sie o 70cm.Jazie na tym odcinku rzeki sa duze, lowilem duzo ryb do 60cm.Na poczatku radosc, zdjecia pomiary, pozniej zaczely trafiac sie bolenie wiec jazie poszly w odstawke.Marzyl mi sie jednak megajan i udalo sie.Pogoda , przelotne opady deszczuSprzet , sportex black pearl 2.7 cw 20, zauber 4000 , power pro 0.12 (wg producenta) fc berkley 0.33, wobler spro 7.5cmSamopoczucie, zajebiste p.swymiaru nie podam aby nie wszczynac niepotrzebnych emocji, sa "snafcy" , ktorzy z checia mi powiedza ile mierzyl, jak wyzej pisalem, wobler ma 7.5 cm Edytowane 18 Września 2015 przez grunwald1980 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 piekny Jan ile wskazal pomiar ? gratulacje oczywiscie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 @grunwald1980 - mega jaź!! Gratulacje!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi