malcz Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Chodzę za tej wielkości bolkiem w tym roku....szczęka opada... pozdrawiam,malcz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Grunwald1980 to chyba jakaś mutacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Grunwald1980 to chyba jakaś mutacja Nie jestem żadną mutacją ;p 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Nie jestem żadną mutacją ;p To musisz miec potwierdzone na jakism papierku w dzisiajszych czasach Piekny jaziol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 52 cm nowy rekord 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin81 Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Grunwald 1980 istny potwór, gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoss Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Fajny janek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Dzisiejszy jaź na smużaka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady91 Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Jasiek na bulleta. Ruszają się dopiero jak się robi ciemno, sorry za jakość foto ( z telefonu) 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Maciek dajesz czadu z tymi jaziami:D tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Pamiątka z holu PZDRZanderix 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 wieczorowy z przelewu. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Jazik w deszczowe popołudnie.Mimo padającego deszczu ryby różnych gatunków pięknie brały . Widać było piękne spławy dużych ryb ,niełatwo jednak było skusić największe okazy (jazie,klenie) przy przezroczystej wodzie i głębokości 30 cm. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIO87 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Blady(siny) wstydzil bys sie bez karty lapac i jesze zdj wstawiac, nie glupio Ci? Po chuchu to sie chwalic:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Dzisiaj zapiął się taki grubasek ~ 42 cm. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 A że rapolki i jasiolki razem wędrują to i obrotóweczkę na stanie mam współgrająca z black rockiem i też da się coś złowić 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Mój pierwszy Holenderski jasio 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzichurybak Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 dziś w poszukiwaniu bolków ..a skończyło się na paru klonkach i jaśkach .jeden troche większy 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Odrzański jesienny jasio na small fisha w kolorze okonia skusił ostatnio kilka sztuk,troche sie ruszyły po ostatnich chłodniejszych dniach. Edytowane 12 Października 2015 przez Oleix 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) Trzeba podbić wątek bo spadł na drugą stronę Dzisiaj udało mi się wyciągnąć takie dwa jaziki - pierwszy ~ 40 cm, drugi ~51 cm czym ustanowił mój nowy PB Oba skusiły się na jaskółkę z opadu. Przepraszam za jakość ale pierwszy raz robiłem sam zdjęcia telefonem w takich warunkach. Mina przy większym mówi sama za siebie. Przy podbieraniu myślałem, że mam leszcza, który ostatecznie okazał się grubiutkim jaziem Edytowane 19 Października 2015 przez coma 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amon28 Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Moj najwiekszy w tym roku z Warty. Zlowiony z koncem wrzesnia na woblerka. Edytowane 23 Października 2015 przez Amon28 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Nie robie zdjec jaziom ponizej 60cm, jezeli oceniam na oko ze tyle ma to mierze.Poprzeczke zawsze podnosze jak lowie ryby.Jazie +60 bolenie +70.Woda dosc rybna i jak sie trafi odpowiedni moment to mozna polowic.Ten jaz nie mial 60cm( wobler ma 7.5cm) dopiero dobijal do tej liczby, ale z racji jego wagi postanowilem uwiecznic go na zdjeciu, pomyslalem " nie czesto zdaza sie az tak gruby jaz"....... Edytowane 23 Października 2015 przez grunwald1980 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 ......mylilem sie 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Łobuz skusił się na smużaka po zmroku Kilka centymetrów powyżej forumowego minimum. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi