Lester Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Kuba, sam rozmnażasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Pamietaj, mieszaj delikatnie najlepiej jakimś piórem Bajki o mieszaniu piórem można sobie za przeproszeniem w tyłek wsadzić. To gadki uczelniane na ilościach śladowych. Gdy robisz parę milionów ziaren ikry liczy się tylko czas i zgranie z rybami po stymulacji hormonalnej jak również dobranie ekipy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Kuba, sam rozmnażasz? Od dawna. Tym razem już masowo a to mój konik. Dam znać jak nowa metoda zapłodnienia reofilnych się sprawdzi a dokładniej za 3 dni 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 To może i ja się zajmę , bazę mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Od dawna. Tym razem już masowo a to mój konik. Dam znać jak nowa metoda zapłodnienia reofilnych się sprawdzi a dokładniej za 3 dni I ja czekam, bardzo jestem ciekaw Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez pitfish 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Chętnie w "swojej" rzece też bym pomógł im się rozmnażać. A czy to prawda że Jazie wracają do tej samej rzeki w której przyszły na świat? Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez adrionn911 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Może nie kolos, ale czterdzieści ma. Świąteczny jaź. Pogoda jaka była widać na zdjęciu 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trociu Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 ładnie wybarwiony jasiek, ja ze względu na śnieg dzis zrezygnowałem, ale w lany poniedziałek nie daruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Ja trzy razy podchodziłem w tym tygodniu , za pierwszym razem to może ze cztery żuty wykonałem i musiałem wiać do domu przed wichurą , ogólnie w tym tygodniu u mnie woda martwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 ładnie wybarwiony jasiek, ja ze względu na śnieg dzis zrezygnowałem, ale w lany poniedziałek nie daruje Ja też patrzyłem przez okno i myślałem czy aby mam wszystko w porządku pod czaszką, ale i tak pojechałem . Był jeszcze mniejszy ale chyba by się nie załapał. Dziwne bo był szorstki, jakby dopiero szykował się do tarła, a one chyba już chyba powinne być po tarle o tej porze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Ostatnie tarło jazi jakie widziałem było pod koniec kwietnia (trzecia dekada). Ale reguły to raczej nie ma (wiele czynników o tym decyduje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Dziwne bo był szorstki, jakby dopiero szykował się do tarła, a one chyba już chyba powinne być po tarle o tej porze.Nic w tym dziwnego Kolego.U mnie wczoraj pierwsze cztery sztuki w tym roku.Wszystkie nabite i szorstkie jak diabli.Rozmiarowo 35-45cm. Z racji zaawansowanej ciąży w/w osobników obyło się bez fotek.Ogólnie widać że cały czas idą w górę wody.Dziś dla odmiany nawet dotknięcia.Widać zajęte były bardziej atrakcyjnymi czynnościami.P.s.Dobrze że choć rezerwowe pstrągi nie zawiodły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Odrzański chyba z 2 tyg wstecz 45 cm 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Piękna ryba bryka ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lark99 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Bryka - niezła sztuka, gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Świetna rybka , gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Dziękuje Panowie, to prawda jak na rozpoczecie sezonu jaziowego to naprawde fajna rybka Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez bryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lark99 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Bryka, a co ten Jasiek ma w buźce? (Oczywiście jesli to nie tajemnica) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Kiedy ja w końcu capnę Jaśka do wstawienia zdjęć w wątku Gratuluje Bryka rybki. Ja dziś ćwiczyłem Twoje rękodzieła ale rybki na razie małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Najwiekszy z wczrajszych, 43cm 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadam14 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Super jaź, gdzie złapany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Super ryby panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 @adrion911 łowisz na Warcie, czy na mniejszej wodzie?Na mniejszej, wcześniej nie zauważyłem pytania... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucharfishing Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ta piękna rybka przyniosła ogrom szczęścia pomijając ze jest to mój debiut na jerkbaici, jest to mój jaziowy rekord 44 cm złapane na red taga, dodatkowo jest to pierwsza wymiarowa ryba złapaną na nowego rosa w 3 klasie co przyniosło ogromne możliwości przetestowania tej delikatnej wędeczki. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ta piękna rybka przyniosła ogrom szczęścia pomijając ze jest to mój debiut na jerkbaici, jest to mój jaziowy rekord 44 cm złapane na red taga, dodatkowo jest to pierwsza wymiarowa ryba złapaną na nowego rosa w 3 klasie co przyniosło ogromne możliwości przetestowania tej delikatnej wędeczki.Gratulacje. Muszkowy jaź liczy się podwójnie . Oby więcej takich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi