laserro Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 W końcu i mi dopisało szczęście 47 i 52 cm, brania bardzo agresywne, mniejszy stał bliżej traw, drugi na środku rzeki przy dnie, jak na jazia mega walka 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Piękne jaźie @laserro,szczególnie ten 50+ . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laserro Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Podziękował, szkoda tylko, że ojciec zdjęć fajnych nie umie robić hehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Podziękował, szkoda tylko, że ojciec zdjęć fajnych nie umie robić hehe... fajne zdjęcia przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Wczoraj krótki wypad z kolegą z jb "rapek". Jazie współpracowały, niestety wszystko bez forumowego minimum.Stan rzeki niższy niż zwykle, nagle na środku rzeki łapię zaczep, dochodzę w śpioszkach do miejsca zaczepu i widzę w wodzie spory korzeń obwieszony przynętami....Szarpakowiec zawodowiec, tak można nazwać "mistrza" , który stworzył przynęty widoczne na zdjęciu. Jak nazwać takich barbarzyńców ?Kotwice i haki świeże, bez rdzy, wydaje mi się, że przynęty były stosowane podczas boleniowego tarła z przed miesiąca.Zobaczcie sami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Wczoraj krótki wypad z kolegą z jb "rapek". Jazie współpracowały, niestety wszystko bez forumowego minimum.Stan rzeki niższy niż zwykle, nagle na środku rzeki łapię zaczep, dochodzę w śpioszkach do miejsca zaczepu i widzę w wodzie spory korzeń obwieszony przynętami....Szarpakowiec zawodowiec, tak można nazwać "mistrza" , który stworzył przynęty widoczne na zdjęciu. Jak nazwać takich barbarzyńców ?Kotwice i haki świeże, bez rdzy, wydaje mi się, że przynęty były stosowane podczas boleniowego tarła z przed miesiąca.Zobaczcie sami.... Szkoda gadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Wyłowiłeś przynajmniej gumy pod sandacza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Typowe, kotwica doczepiona do główki. Jak by co to łowi na gume. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus2 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Ja pier.....e, kotwica prawie większa od gumy, jakbym nadszedł na takiego przy "robocie" chyba obeszło by się bez wzywania policji czy psr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Kotwice i haki świeże, bez rdzy, wydaje mi się, że przynęty były stosowane podczas boleniowego tarła z przed miesiąca.Zobaczcie sami.... a mi się wydaje, że to wcale nie musiało być miesiąc wcześniej w dodatku pomijając kolor gum, myślę, że szukał sandacza, jeszcze wróci Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez ziom7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Nadal biorą, piękne i waleczne Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez romeo7 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Śliczne . A ten drugi to chyba na groch ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Wobki wlasnej roboty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Z niedzieli pan Japa złapał ☺ 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Z niedzieli pan Japa złapał ☺Oby tak dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastowany kaban Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) "Przydomowe Jazie" 49 i 47cm złowione na brązowego smużaka - dzieło jednego z forumowych twórców. Sprzęt :kołowrotek Shimano Sedona 1000, kij Mikado Tsubame 2,60 UL, żyłka 0,16mm. Widząc co w wodzie pływa, przekroczenie bariery 50cm to dla mnie tylko kwestia czasu. Fajnie jest mieć parę kroków do rzeki Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez pastowany kaban 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Smużaczek podobny do mojego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Gratulacje ! I wody zazdroszczę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Gratulacje ja ciągle próbuję przekroczyć barierę 50 cm jednak chyba szybko to nie nastąpi ale i tak jest fajnie . Dziś byłem z dziećmi na spacerku oglądać bobry i całkiem przypadkowo miałem wędkę i miał mi kto zrobić zdjęcie Pozdrawiam 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Całkiem przypadkowo...? jak idę nad rzekę nawet ,,zwiedzać'' to wędka non stop mi towarzyszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Piotrek jak byłeś z dziećmi to przynajmniej kosza na śmieci nie musiałeś pilnować Tak patrząc po fotkach to chyba największy w tym roku z tego odcinka?Oczywiście gratuluję szczególnie, że pogada dziś była taka nijaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Dziś aura była w kratę, to i ryba brała w kratę. Generalnie kilka sztuk i mnóstwo brań. Wahadłówka z kryzą, maj prodakszyn 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Wieczorny Jazik i kolega Jeżyk 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Wieczorny Jazik Jaz.jpg i kolega Jeżyk Jeż.jpgKurcze jakiś dziwny ten jazik taki trochę podobny do tych co u nas ostatnio biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomus Opublikowano 2 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Jaziorrrooo 51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi