Sinopapużasty Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Mi się dzisiaj taki trafił...przy okoniowaniu...:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) Dzisiejszy wypad zaowocował kilkoma 50-tkami jasia i kilkoma bolkami do 70 cm. Coś tam skubie, więc w wolnej chwili warto wyskoczyć. Edytowane 9 Maja 2015 przez Sandacz23 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz998 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 A to na zdjęciu to nie jest "jabol" przypadkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Dzisiejszy wypad zaowocował kilkoma 50-tkami jasia i kilkoma bolkami do 70 cm. Coś tam skubie, więc w wolnej chwili warto wyskoczyć.Dzisiaj bolki i jaśki gustowały w chrustach i jętkach ,spining to totalna porażka ,ale zawsze znajdzie się złoty środek,Sandacz 23 dorzuć jeszcze filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Rapku za duży plik, jak coś wrzucę na youtube i podam link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Ja niestety tylko na spina łowię niektóre jazie bardzo dziwne prawie jabole Pozdrawiam 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio449 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 takie z ostatnich dni 45cm i 40 cm 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Mój debiut na muszkę ,jeden wyjęty i dwa klocki zerwały przypon ,do tego kilka bolków poniżej forumowego minimum. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Radziu graty."I ja tam z gośćmi byłem, miód i wino piłem,A com widział i słyszał to moje... !" Przepiękny debiut. Ciekawe czyja mucha była na końcu zestawu ? jakiś pewnie killer ? Edytowane 11 Maja 2015 przez Sandacz23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Niezbyt często chodze akurat za Jaziem na Odrze i wyniki mam dość marne. Prędzej udaje mi się je wyjąć na gruntówke, ale sie nie poddaje.Może po jakimś większym przebiegu w nogach w końca uda mi się jakiegoś Jazika złowić. Prędzej jakiś Klenik uderzy niż poszukiwany Jazik.No ale jak to mówią starzy moczykije, chodz a wychodzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Radziu graty."I ja tam z gośćmi byłem, miód i wino piłem,A com widział i słyszał to moje... !" Przepiękny debiut. Ciekawe czyja mucha była na końcu zestawu ? jakiś pewnie killer ?Muszka zrobiona z piórka ze starej pierzyny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Gryzły Jaśki brombę.Oj gryzły... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Chwila "suszenia" przed pracą 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 super Michał , na sucharka zebrał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Kurdę muszę spróbować muchówki w następnym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Goddardzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Kurdę muszę spróbować muchówki w następnym sezonie Nie chrzań !Spróbuj w tym najlepsze dopiero przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Wiesz zapytałem pewnego prezydenta "Panie Prezydencie nie stać mnie w tym sezonie na muchówkę"...on na to "weź kredyt" ;D więc w tym roku nie da rady:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Wiesz zapytałem pewnego prezydenta "Panie Prezydencie nie stać mnie w tym sezonie na muchówkę"...on na to "weź kredyt" ;D więc w tym roku nie da rady:)...podbij do Dudy, kupi Ci za gotówkę ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) ...podbij do Dudy, kupi Ci za gotówkę ... Prędzej. Kredyt kredytem, ale żeby obecny Pan prezydent nie zabronił nam łowić ... Edytowane 15 Maja 2015 przez Sandacz23 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Popadało to i woda podskoczyła. A, że chłodno to i owady się pochowały. Ogrodniki to dobra pora na białoryb, bo muchy i robactwo wszelakie gdzieś znika. A wtedy rybki biorą pewniej. Każda rzeka inna, na tej jazie są dłuugie ale wąskie. I taki portrecik jazia. Jak się tak przyjżeć to ryby w macro są piękne 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Edytowane 15 Maja 2015 przez Tomek O 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Miałeś nie łowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Miałeś nie łowić? Jakoś tak wyszło przypadkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 (edytowane) Dzisiejszy wypad integracyjny z kolegą z jb "rapek". Nad wodą byliśmy już o świcie, krótkie rozpoznanie terenu i do boju.Już w pierwszych rzutach Rapek ciągnie jaziola. Kilka minut przerwy i zaczyna się...W sumie ok 40 sztuk jazi w przedziale 35-50 cm i kilkanaście bolków, wszystko chrust na 14-stce i 16-stce caddis hairs, sedge cdc i goddard sedge. Ryby rybami, ale wspólny obiadek na świeżym powietrzu to rzecz bezcenna. Nigdzie tak kiełbaska nie smakuje ... Były i przegrane walki, nie zawsze dyszka wytrzymywała a 0,12 i wyżej była już za gruba przy tak czystej wodzie. Do następnego... Edytowane 16 Maja 2015 przez Sandacz23 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi