Janusz Wideł Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Na muchę liczą się przez pół Gratulacje ,fajne rybki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Na muchę liczą się przez pół Gratulacje ,fajne rybki A na karbid i prąd dzielimy przez 3 . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 (edytowane) Dzisiejszy wypad integracyjny z kolegą z jb "rapek". Nad wodą byliśmy już o świcie, krótkie rozpoznanie terenu i do boju.Już w pierwszych rzutach Rapek ciągnie jaziola. Kilka minut przerwy i zaczyna się...W sumie ok 40 sztuk jazi w przedziale 35-50 cm i kilkanaście bolków, wszystko chrust na 14-stce i 16-stce caddis hairs, sedge cdc i goddard sedge. Ryby rybami, ale wspólny obiadek na świeżym powietrzu to rzecz bezcenna. Nigdzie tak kiełbaska nie smakuje ... Były i przegrane walki, nie zawsze dyszka wytrzymywała a 0,12 i wyżej była już za gruba przy tak czystej wodzie. Do następnego...Potwierdzam ,wypadzik jak najbardziej udany, wesoło a i rybki dopisały,do następnego. Edytowane 16 Maja 2015 przez rapek 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 rapek fajne jazie , super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Bombowe łowienie. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebowski12 Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 i mnie udało się wczoraj Jaśka trafić. Całe 46,5 cm- największy jak na razie w tym roku. Sprzętowo:-SG Parabellum ul do 7g-Spro Passion 710 z 0,14-wobler no name ok 1,5 cm. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Jaśki gryzły owady, rybkę przekąsił Jan 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Nie pamiętam by w ostatnim czasie, w tym wątku pojawiły się ryby z Południa Polski ,a zatem: Pozdrawiam 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Piękny. Jaka długość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Piękny. Jaka długość?Dzięki;) A jak u Ciebie?Powalczyłeś od ostatniego spotkania nad wodą?Jak dopada przeprost w łokciach to ryby szybko rosną Pare fajnych jazi ostatnio się pojawiło i nie pamietam wymiarów wszystkich,ale myśle,że kolo 50cm mógł mieć. Więcej o połowie tutaj:http://zahaczeni.net/bluzerblog/2015/05/20/maj-na-calego/ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 (edytowane) Na mojej rzece najlepszy czas na dużego już minął,nawet takie do 40 cm trudno przechytrzyć. Gonię króliczka dalej . Gratuluję i zazdroszczę Janów. Pozdrawiam Serdecznie, Edytowane 21 Maja 2015 przez skalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Nie pamiętam by w ostatnim czasie, w tym wątku pojawiły się ryby z Południa Polski ,a zatem: PozdrawiamA ja myślałem że mieszkam na południu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Jozin z bazin, znaczy z bagien Wobek własnej produkcji. Generalnie było i ch więcej ale światło padło i nie fociłem już ryb. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Na mokrą muszkę: 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Wreszcie zdecydowałem się na muchowanie po zmroku, z całkiem przyjemnym efektem 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laserro Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 2 tygodnie nie widziałem rzeki, więc po powrocie do domu od razu się tam wybrałem na mega ciśnieniu... pogoda piękna, ale rybki niestety bardzo słabo współpracowały, na pocieszenie trafił się taki jaź 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Taki tam 48 CM 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) 2 tygodnie nie widziałem rzeki, więc po powrocie do domu od razu się tam wybrałem na mega ciśnieniu... pogoda piękna, ale rybki niestety bardzo słabo współpracowały, na pocieszenie trafił się taki jaźLassero, spoko taki Janek już potrafi wypad "uratować" - ładny jasiek, fajnie wybarwiony Edytowane 25 Maja 2015 przez malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 IMG_20150522_141147.jpgTaki tam 48 CM Albo tak wyszedł albo mocno obżarty był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 No był był grubasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mangoł Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Zaraziłem się woblerami do tego stopnia,że wygrzebałem swoje wypociny sprzed 20 lat. Tu niespodziewany przyłów na 20letniego łamańca podczas testów 50cm I gwiazda tego wypadu. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) Nieraz tak bywa. Człowiek trzyma się tych pewniaków i nimi młóci wode i zapomina o tych przynętach, które gorzej wyglądają wizualnie lub z jakiegoś innego powodu zalegają bezczynnie w pudełkach. Nam się wydaje, że ryba tego nie ruszy, bo krzywo pracuje, kolorek nie taki itp, a tymczasem taki właśnie "odrzutek" potrafi niejednokrotnie uratować wyprawe. Sam ostatnio rzucałem takim, co wydawało mi się, że jakoś żle pracuje i chciałem dokładniej zapoznać się z jego pracą, a tu strzał i mamuśka Szczupaka 85 cm na końcu zestawu. Rybki złowione na takie "cudaki" bardziej cieszą.Potem taki mocno zdziwiony wędkarz, kiwając głową z niedowierzania ogląda takiego "cudaka" i wrzuca go z uśmiechem do przedziału tych łownych wabików i daje mu tym samym nowe życie. Edytowane 25 Maja 2015 przez Thomason 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 to już wiemy co Lewandowski robi po sezonie w bundeslidze 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Jaśki spadają 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Były leszcze,klenie ,bolenie...trafił się i taki jazik czterdziestaczek na własnego woblerka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi