Greg1407 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Wczorajszy wieczorny Odpasione 50+ 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 guciolucky a co to za woblerek ? ciekawie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 guciolucky a co to za woblerek ? ciekawie wygląda przyłączam się do pytania na prawdę fajniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Nie wierzę, że nie znacie tego modelu woblera :-) to najpopularniejszy wobler w kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Nie wierzę, że nie znacie tego modelu woblera :-) to najpopularniejszy wobler w krajuSiek-M model Bzyk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Jasne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 ..odrzańskie 50+...SCV 8`6 12lb, STL `14 3000HGM, Rapala SR 4cm jointed 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Wielgachny, moje kanibale stoją pod trawami i zajadają sieczkę Gratuluję i Pozdrawiam 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 ..odrzańskie 50+...SCV 8`6 12lb, STL `14 3000HGM, Rapala SR 4cm jointed Rybka śliczna ale fotka mega gratulacje Patryk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Dziękuję Darku .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Nie tak ladny jak Patryka, ale również Odrzanski. Jeden z kilku dzisiejszychZylka lovecowa O.16 i stonka od Oleixa 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Jak na 1,5 metrowy siurek to już fajna rybka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 ..jakiś podmieszany z wzdręgą?? Wyższa szkoła jazdy, 1.5 ciek i muchiii .Gratuluję! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Ogólnie byłem tam pierwszy raz, totalny sajgon, brak ścieżek, wokoło mandżuria, ciężko o ciche podejście, woda kryształ z nurtem szybkim i głębokimi dołkami.. woda totalnie nie muchowa ale coś pływa więc chyba warto się jeszcze przejechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Patu gratuluję, fajną masz czapkę wieczorny, nie taki okazały, ale cieszy, instinct 4 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Fajna fota....Ziom a co to za akcja że zdradziłeś bolki i Spirytusy?? Pucuj się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 ..ogolił japę to pojechał delikatniej... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 ...a co to za akcja że zdradziłeś bolki i Spirytusy?? Pucuj się.... Sam się zdziwiłem , łowiłem klenie i jazie, spiritem obłowiłem tylko kilka główek, chciałem się dziś uspokoić nad wodą, zwolnić, pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Sam się zdziwiłem , łowiłem klenie i jazie, spiritem obłowiłem tylko kilka główek, chciałem się dziś uspokoić nad wodą, zwolnić, pomyśleć Ziom,zaczynam się bać wypadów z Tobą. Coś melancholijny się zrobiłeś... Napiżdżać trzeba !!! Ile wlezie !!! Za bolkiem !!! Aż do bólu !!!Odpoczniesz w grobie za 70 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 ...odrzański Jay-z`ik .Zassał Bonito 3.5centa. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Ladny jazik (czapeczka tez niczego sobie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Ladny jazik (czapeczka tez niczego sobie). ..w Bierdonce dawali gratis do pstrąga łososiowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 ...odrzański Jay-z`ik .Zassał Bonito 3.5centa.Shawn Corey Carter był by na pewno dumny może też wędkuje .Pozdro dla etycznych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi