Skocz do zawartości

Jazie 2015

skalka

Rekomendowane odpowiedzi

Piękne grubasy gratulacje, ja dziś wieczorkiem wybrałem się obejrzeć stadko, które namierzyłem wczoraj. Ryby stały w szybkiej wodzie i zbierały coś z powierzchni. Na przynętę wybrałem woblerka 1,5cm i to był strzał w 10, 20 minut dwie ryby i cisza brania oczywiście po 20 ;) .

cb9343c26193e0ddmed.jpg

Pozdrawiam

• Like 9

Witam,

Na wstepie Gratuluje wszystkim lowcom "Dziaslakow" pieknych Ryb! Natuuralnie @Tomus musial tez tutaj zdominwac watek hahaha, Gratki za ogromna wszechstronnosc. Ja nad woda jest ostatnimi czasy tak czesto jak w kosciele czyli od swieta :( Mimo Grypki musialm dzisiaj pod wieczor wyskoczyc chociaz na pol godzinki. Zapowiadalo sie na Burze ale wkoncu pojechalem bo sprzet na szybkie wyjazdy byl gotowy. Nad woda przywitala mnie straszna nizowka ale wymodlilem wkoncu cos przyzwoitego co mozna wrzucic na jerka ;-) Rybka nie mierzona ale forumowe Minimum mial z pewnoscia. Gopro bylo wlaczone wiec moze bedzie Jakis klip z holu i C&R.

Sprzetowo:

Evergreen Temujin The firangi

Daiwa certate Finesse custom 2004

Zyleczka 6lb Dead or alive firmy nogales

Illex Tiny fry 38

Pozdrawiam wszystkich serdecznie

Kamil

post-48077-0-18107300-1436133504_thumb.jpg

• Like 22

Krótki wypad i znów na swojaka 45-tka :)  Zastanawiam się czy to aby nie ten sam co kilka dni wcześniej...

Prawie w tym samym miejscu, ta sama godzina i ten sam kawałek lakierowanego drewna :P 
post-56716-0-76269700-1436215476_thumb.jpg

Edytowane przez noname
  • Like 12

Dziś  wkońcu odnalazłem jaśki na niżówce, choć nie specjalnie chciały współpracować, coś sie dało wydłubać ale do 5 z przodu daleko...

Stałem przy burcie w rwącym nurcie  i tylko takie foto.. niestety inaczej nie było jak przynety podać,czas przewinac żyłke pod rant..

Ma jeszcze tydzień urlopu i im nie popuszcze  :)

P.S.  @blady91  widze ten sam zestaw jaśkowy (lucki+passion)

post-49445-0-46133100-1436660422_thumb.jpg

• Like 3