patu Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Shawn Corey Carter był by na pewno dumny może też wędkuje .Pozdro dla etycznych ....myślę ze Beyounce jeszcze bardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 ...myślę ze Beyounce jeszcze bardziej... Nie można tego wykluczyć, a jest to nawet bardzo możliwe, :)mając na uwadze że lubią zaszaleć z imionami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Jaziek ze stojącej wody, skusił się na 3,5 cm ołowianke. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Jazie na mojej rzece uaktywniają się ok.20, leszcze są na chodzie cały dzień . Pozdrawiam 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Taki przyjemniaczek zagryzł goddarda na jednej z ciechanowskich rzeczek.Sprzętowo -Loop Evotec w klasie 3 Edytowane 21 Czerwca 2015 przez skius 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady91 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Dzisiejszy holenderski stykacz z rzeki Ijssel Dzisiaj mnóstwo brań, kilka spadów i hat trick na brzegu, największy na zdjęciu.Standardowy zestaw Konger IRI Juggler, Spro Passion i na końcu smużak hand made 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Pięknie zebrał z powierzchni 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Narzekałem ostatnio na brak pomyślności z dużymi kleniami, dziś w nagrodę za wytrwałość piankowego owada zagryzł taki prosiaczek: https://www.youtube.com/watch?v=wGlTF4f3DgI 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) Dzisiejszy jazik..zassał wobka powierzchniowca własnej roboty Niestety aparat został w domu a telefon zwłaszcza o tej porze to już nie to samo Edytowane 3 Lipca 2015 przez noname 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Piękne grubasy gratulacje, ja dziś wieczorkiem wybrałem się obejrzeć stadko, które namierzyłem wczoraj. Ryby stały w szybkiej wodzie i zbierały coś z powierzchni. Na przynętę wybrałem woblerka 1,5cm i to był strzał w 10, 20 minut dwie ryby i cisza brania oczywiście po 20 . Pozdrawiam 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Jazik 46cm na Bonito Okoń 4cm 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Kto w niedzielę rano wstaje, w pierwszym rzucie fajnego jazia dostaje Ryba złowiona na napływie przed zwalonym drzewem, wobler Rapala Original 3 cm i z powrotem pod drzewo 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 widać nie tylko na pomorzu wody brakuje w rzekach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Pomimo upałów rybki super współpracowały... około 30szt jazików w około 3godz ..... 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 2w1 Wędkarski głód zaspokojony i jajka schłodzone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzichurybak Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 taki jasiek czterdziestak ..na swojaka.. radocha x2 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 U mnie na jeziorze w końcu się jaśki ruszyły, nie pierwszy w tym sezonie, ale pierwszy w okolicy 50-ki. Teraz powinno być już lepiej 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Witam, Na wstepie Gratuluje wszystkim lowcom "Dziaslakow" pieknych Ryb! Natuuralnie @Tomus musial tez tutaj zdominwac watek hahaha, Gratki za ogromna wszechstronnosc. Ja nad woda jest ostatnimi czasy tak czesto jak w kosciele czyli od swieta Mimo Grypki musialm dzisiaj pod wieczor wyskoczyc chociaz na pol godzinki. Zapowiadalo sie na Burze ale wkoncu pojechalem bo sprzet na szybkie wyjazdy byl gotowy. Nad woda przywitala mnie straszna nizowka ale wymodlilem wkoncu cos przyzwoitego co mozna wrzucic na jerka ;-) Rybka nie mierzona ale forumowe Minimum mial z pewnoscia. Gopro bylo wlaczone wiec moze bedzie Jakis klip z holu i C&R. Sprzetowo: Evergreen Temujin The firangiDaiwa certate Finesse custom 2004Zyleczka 6lb Dead or alive firmy nogalesIllex Tiny fry 38 Pozdrawiam wszystkich serdecznie Kamil 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoss Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Ładny jeziorowy jasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) Edytowane 6 Lipca 2015 przez guciolucky 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) Krótki wypad i znów na swojaka 45-tka Zastanawiam się czy to aby nie ten sam co kilka dni wcześniej...Prawie w tym samym miejscu, ta sama godzina i ten sam kawałek lakierowanego drewna Edytowane 7 Lipca 2015 przez noname 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady91 Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Wczorajszy wieczorny wypad po pracy na dwie godziny obdarzył mnie pięcioma jaśkami, największy 46 cm na zdjęciach Ładny, silny i spasiony Przynęta ciężki smużak kolegi Łukasza, rzeka Ijssel 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Fajny jasiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Dziś wkońcu odnalazłem jaśki na niżówce, choć nie specjalnie chciały współpracować, coś sie dało wydłubać ale do 5 z przodu daleko...Stałem przy burcie w rwącym nurcie i tylko takie foto.. niestety inaczej nie było jak przynety podać,czas przewinac żyłke pod rant.. Ma jeszcze tydzień urlopu i im nie popuszcze P.S. @blady91 widze ten sam zestaw jaśkowy (lucki+passion) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Miro 85, masz jeszcze dużo czasu, żeby się do ich dobrać,najważniejsze ze go masz,powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi