Forecast Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Jaź postury kluchy klenia 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadam14 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Arek gratulację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Panowie a jak z populacją Jazia i Klenia na Krznie...bo pochodzę z niedalekich okolic tej Rzeki i myślałem żeby się wybrać Daniel śmiało wpadaj, napewno coś połowisz bo są fajne ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Arek gratulację Dzięki Adaś, ja również gratuluje,pochwal się swoimi z dzisiejszego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Daniel śmiało wpadaj, napewno coś połowisz bo są fajne ryby.W takim razie za 2 tyg. będę w domu i zrobię mały desancik nad Krznę Dzięki za info! Pozdrawiam Qcyk!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Witam ,dziś rybki na Krznie znów ładnie współpracowały . Trafił się jeden większy jazik . Złowiony na woblerek od Sebastiana .Przy okazji chciałem mu podziękować za nową dostawę, ponieważ zapasy cały czas się uszczuplają z powodu ,,szczupaczków obcinaczków".Sprzętowo to : Savagear LRF do 10 gram. oraz kołowrotek Shimano Catana 2500 (niestety ). Edytowane 12 Marca 2015 przez motylW1 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Sprzętowo to : Savagear LRF do 10 gram. oraz kołowrotek Shimano Catana 2500 (niestety ). A tam zaraz niestety... Jakbyś miał Exista czy Stelkę to czy byś więcej złowił ? Gratulacje za jaziolce. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Witam ,dziś rybki na Krznie znów ładnie współpracowały . Trafił się jeden większy jazik . Złowiony na woblerek od Sebastiana .Przy okazji chciałem mu podziękować za nową dostawę, ponieważ zapasy cały czas się uszczuplają z powodu ,,szczupaczków obcinaczków".Sprzętowo to : Savagear LRF do 10 gram. oraz kołowrotek Shimano Catana 2500 (niestety ). A ja zamiast łowić musze robić woblery. Ale już niebawem koniec produkcjii. Ostatnio też połowiłem jaśków na te glapki, tylko niestety nie powalały wielkością. Gratki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Ja dziś tylko jednego pewnie to kara, za Exista fotka słaba bo z telefonu ale precel zwycięstwa się należy. Pozdrawiam Edytowane 12 Marca 2015 przez skalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henluk Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 malo jazi w tym roku na forum a to dziwne bo zima lekka byla. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Ja dziś tylko jednego pewnie to kara, za Exista fotka słaba bo z telefonu ale precel zwycięstwa się należy. Pozdrawiam Ten jaź jest żywym dowodem na to, że moją teorię o tym, że jazie w wietrzne dni nie biorą mogę sobie wsadzić w buty. Może też być i tak, że one rzeczywiście w wietrzne dni nie biorą z wyjątkiem Skalki. Jemu biorą zawsze bo Go lubią 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Ten jaź jest żywym dowodem na to, że moją teorię o tym, że jazie w wietrzne dni nie biorą mogę sobie wsadzić w buty. Może też być i tak, że one rzeczywiście w wietrzne dni nie biorą z wyjątkiem Skalki. Jemu biorą zawsze bo Go lubią Jest tylko jedna zasada, Jazie nie biorą jak nie chcą a jak chcą to biorą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henluk Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Jest tylko jedna zasada, Jazie nie biorą jak nie chcą a jak chcą to biorą Ostatnio malopolskie jazie nie braly bo nie chcialy to nie moja wina I pochmurno bylo Edytowane 13 Marca 2015 przez henluk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Problem jest bardziej złożony razem z Piotrkiem Z. doszliśmy do takich wniosków. Jazie nie biorą bo Panowie (można zastąpić innym wyrazem) z PZW nie zarybiajo. Drugi powód wydry w tym Stefan Wydra i jego szwagier. Trzeci ryba nie bierze bo nie ma co jeść i nie wie jak brać. To tak w skrócie. Pozdrawiam Edytowane 14 Marca 2015 przez skalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadam14 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Stefan Wydra i szwagier elektryk,lub firanki na tarliskach. To największy problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 W moich okolicach dość sławny jest Stachu Kormoran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Nie zapominajcie o Zdzisławie Szambie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Dziś przypomniałem sobie pierwsze spotkanie z Jakubem wtedy dostałem od niego woblerka i jak widać mam go do dziś . Pozdrawiam 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Co prawda niedawno zacząłem przygodę z jaziowaniem ale pomimo kilku wypadów o przysłowiowym kiju dziś w końcu trafił się jaziek Cieszy podwójnie bo na wobka własnej roboty wyłuskany 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Dawno nie byłem na jaziach więc dzisiaj je odwiedziłem Rybki nie mierzyłem. Niech szybko wraca do swoich Oczywiście na koniec wędkowania był zasłużony precel zwycięstwa. Smakował wyśmienicie . 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radrian Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Ale zrobił zamęt:) Piękna ryba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Gratulacje wygląda jak po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 No właśnie wygląda jak po - jakiś taki chudy i ubytki w łuskach widzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Ja na jaziach specjalnie nie znam ale myślę, że są już po tarle tym bardziej, że tegoroczna zima była taka, że jej nie było . Ten ze zdjęcia nie miał żadnej wysypki ani też nie był szorstki. Więc albo nie przystępował do tarła w ogóle albo jest już po miłosnych uniesieniach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Ten z mojego postu złowiony kilka dni temu był grubiutki jeszcze...podobnie jak dzisiejszy klenik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi