siatkaz Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Klenie to inna para kaloszy - w tamtym roku w połowie czerwca na naszej Wiśle były jeszcze nie wytarte. Piotrek może to była samica już po tarle dlatego wysypki brak choć patrząc po kształcie bardziej na samca wychodzi.Nie wiem jak u was ale moje z mojego małego doświadczenia wynika, że samice mają większe ubytki w łuskach po tarle i są bardziej "spanachane" niż samce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Piękny ten jasio, ja bym mu nie odpuścił i zaraz go zjadł- precelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin87 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Dzisiejsze z Wieprza. Szorstkie 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Eleganckie. Z nurtu czy przy brzegu stoją? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin87 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Eleganckie. Z nurtu czy przy brzegu stoją?W starorzeczach połączonych z rzeką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady91 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Fajne Janki Gratulacje Wiosna to czas jazi na rozlewiskach i starorzeczach, piękna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek112 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Zrobiłem dzisiaj kilka km. na mojej rzeczce ale bez kontaktu Gratuluje Panowie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Fajny jazik Marcin, u mnie dziś godzinny wypad dał jedną rybkę na forumowe minimum 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Gratulacje Panowie!! Ładne rybki. Norbert na Krznie upolowany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperek Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Gratulacje !! Śliczne jaziki , super rozpoczynacie sezon . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Wczoraj jaziki fajnie brały, choć nie za duże to było tych rybek, było ... 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Tom jak na poczatek sezonu bardzo ladnie, co to za wobler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Tom jak na poczatek sezonu bardzo ladnie, co to za wobler?Dzięki !!! - wobek made in ja - " mały srebrny wylęg 16mm " 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Tomek graty ,ładne Jaśki Mi dziabnął jeden nie duży....ale za to pierwszy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Nieśmiała ta wiosna w tym roku. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 ale banan na mordce jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Witam to i ja się pochwale moim dzisiejszym połowem,życiówka 51cm 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Może zmień ta flagi w tle na jakieś egzotyczne, to nikt miejscówki nie rozpozna A ryb zacny! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Moje z dzisiaj,było więcej ale tylko te się nadawały do fotki.Zdięcia takie bo samemu z ręką w gipsie ciężko o lepsze. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Moje z dzisiaj,było więcej ale tylko te się nadawały do fotki.Zdięcia takie bo samemu z ręką w gipsie ciężko o lepsze. Fajne pulpety, a jak się super bambo przy lżejszym łowieniu spisuje ? Z draga korzystasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Fajne pulpety, a jak się super bambo przy lżejszym łowieniu spisuje ? Z draga korzystasz ?Z deka przyduży do jaśków ale idzie ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drabek Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Witam to i ja się pochwale moim dzisiejszym połowem,życiówka 51cmP1030332.JPGGratki....;-) Piękny jazik i to z centrum miasta.....na co się połakomił?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Ja nie mogę złapać" jazia życia" ale chyba "jazie to ryby mojego życia" . Piękne te wasze jazie. Pozdrawiam 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz88 Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 I ja się pochwalę. Dzisiejsza życiówka- 49 cm 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Kilka stopni powyżej zera w nocy, jazie nabrały ochoty do brań. Dzisiaj kilka fajnych brań, dwie ryby na brzegu 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi