Ryjson Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Witam.Potrzebuję schemat budowy kołowrotka shimano super GT-RB 2500. Chciałbym go rozebrać i przesmarować, ale nie chcę tego robić na czuja, bez schematu. Przy okazji chciałby poprosić o polecenie jakiegoś dobrego smaru do kołowrotków, który dostępny jest na polskim rynku, najlepiej do nabyci w sklepie a nie przez internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 proszę bardzo http://powerpro.com/publish/content/global_fish/en/nl/index/ 2009sehfish/reels/rear_drag/super_gt_rb.html po prawej masz pliki pdf do każej wielkości tego kręcioła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 casso dziękuję bardzo gdyby jeszcze ktoś z forumowiczów doradził mi jakiś smar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Witam.Potrzebuję schemat budowy kołowrotka shimano super GT-RB 2500. Chciałbym go rozebrać i przesmarować, ale nie chcę tego robić na czuja, bez schematu. Przy okazji chciałby poprosić o polecenie jakiegoś dobrego smaru do kołowrotków, który dostępny jest na polskim rynku, najlepiej do nabyci w sklepie a nie przez internet. na dziale baitcasting byla nie raz dyskusja o smarach i smarowidlach do multrikow. moim zdaniem staloszpulowce niczym sie w matrerii smarowania nie roznia!!! Zastosuj powszechnie dostepny polski smar litowy CX-80. Dostaniesz go wszedzie. Najblizszy sklep z sprztem budowlanym, AGD, Castorama i tego typu miejsca.. cena nie wielka JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 jerzy Tobie również bardzo dziękuję zastosuję się do twoich porad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 gdyby jeszcze ktoś z forumowiczów doradził mi jakiś smar... Witam. Ja od kilku lat ,swoje młynki shimano smaruje tym oto smarem Firmowy smar Penn.Wystarczy ci go na kilka dobrych lat,a i satysfakcja gwarantowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi