Żbiku Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Czy ktoś obławiał fabryczne kije CD Orka? Interesuja mnie zwłaszcza opinie o modelach 20lb 260cm i 270cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Również jestem ciekaw jak prezentują się te kije i co ważniejsze w co są ubrane. Edytowane 3 Stycznia 2015 przez Pickerel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Coś tam na fishing center można wyczytać, zdjęcia zobaczyć jak kij pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Jeżeli chodzi o te z wyprzedaży to Wędziska fabryczne Composite Developments Orka. Rękojeść dzielona Eva, uchyt typu VSS, przelotki typu Alconite KL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Fotki i testy na stronie FC czytałem. Zastanawiam sie nad 2 modelami 20lb o długosciach 260 lub 275cm.Irek opisał mi krotko te kije na maila, czekam jeszcze na odpowiedz od niego na jedno pytanie i chyba wezme ktorys. Tak, Tomek, chodzi dokladnie o te modele. Edytowane 3 Stycznia 2015 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Mam zrobioną w fc orke 902 m do 20 lb 2,75m.Fajny,mocny,uniwersalny kijek z delikatną szczytówką.Bardzo fajnie łowi się na gumę z opadu.Bardziej mi odpowiada niż hs batsona 1023f którego również posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 A co powiecie o modelu blanku : CDBR832MH 10-35g c/w i 10-20lb /zdecydowałem się na niego bo odpowiadają mi parametry a poza tym Rafał także uważa że jest super pod moje potrzeby/ . Generalnie mało jest jeszcze opinii na jego temat i chyba po otrzymaniu kija będę musiał zrobić jego recenzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Jeżeli chodzi o te z wyprzedaży to ............... przelotki typu Alconite KL.Skąd to info bo nawet w FC nie wiedzą co to za przelotki. Szczytowa Fuji a reszta to jakieś posrebrzane dziwolągi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Skąd to info bo nawet w FC nie wiedzą co to za przelotki. Szczytowa Fuji a reszta to jakieś posrebrzane dziwolągi.Dlatego pewnie pisze przelotki TYPU Alconite KL A info ze strony FC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Niestety też nieznalazem gotowych wędek z serii Orka, natomiast poniższy filmik zawiera prazentację niektórych modeli wprowadzonych w 2014 (w tym serię nano). Edytowane 3 Stycznia 2015 przez DP Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornetes Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Dzisiaj byłem w FC i macałem te kijaszki seryjne, z tego co się dowiedziałem przelotki NONAME Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 A co powiecie o modelu blanku : CDBR832MH 10-35g c/w i 10-20lb /zdecydowałem się na niego bo odpowiadają mi parametry a poza tym Rafał także uważa że jest super pod moje potrzeby/ . Generalnie mało jest jeszcze opinii na jego temat i chyba po otrzymaniu kija będę musiał zrobić jego recenzjęPatryk ma takiego CD-ka.Sam czekam na jakies info z jego strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel13 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Mam zrobiona wedke na blank CD Orka 260-15-50g-12-25lb,blank przedprodukcyjny,kupiony z myślą połowu glowatki na Sanie.Blank jednak moim zdanim bardziej pod gumę,co nie znaczy ze woblera nie pociągnie.Gumka 4calowa plus siedem gr.ołowiu fajnie juz lata.Jak na tę moc delikatna szczytowka.Szczupak 70+ fajnie już przygiął kijek,niby podstawowy grafit a czułość bardzo fajna,poza tym cieszy oko wykonanie Wojtka Grocholi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi