lokoko83 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) WitamPlanuję w tym roku przejść z Okręgu Biała Podlaska do Okręgu Mazowieckiego tylko dlatego że będę łowił na Narwi, Wiśle i Zalewie Zegrzyńskim.Zależy mi na zapisaniu się do Koła w którym zawody spinningowe są organizowane więcej niż 2 razy do roku i dobrze by było aby koło było z okolic Warszawy Centralnej, Marek, Radzymina bądź Mińska MazowieckiegoBędę wdzięczny za wszystkie propozycje PS. jeżeli ktoś ma podobny dylemat z wyborem Koła w związku z przejściem z innego Okręgu proszę śmiało pisać w wątku Edytowane 3 Stycznia 2015 przez lokoko83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Witam kolego moge z czystym sumieniem polecic Ci bardzo przyjazne kolo nr 22 zegrze poludniowe. Sam na ten rok przenosze sie do tego kolo z kola nr 13 legionowo w ktorym panuje snobistyczna atmosfera. Mam kolege z ktorym zawsze jezdze na ryby ktory wlasnie nalezy do 22 i wielokrotnie potwierdzil mi wyzszosc tego kola nad innymie. Sam ze zwgledu na udzial w zawodach przenosze sie wlasnie tam. Z tego co moj kolezka mi opowiadal ( a nie nalezy do bajko pisarzy) zawody odbywaja sie w gronie kola a takze miedzy kolami z roznych okregow. reasumujac polecam z czystym sercem kolo nr22 i przestrzegam przed kolem nr 13 pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Dzięki Kolego, a masz może jakiś namiar na prezesa albo skarbnika, chciałbym jedno zdanie zamienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 http://kolo22.ompzw.pl//kontakt_z_nami,508.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Dzięki za stronkęWidać że Zarząd Koła jest bardziej nastawiony na zawody spławikowePatrząc na ilość członków i frekwencję w zawodach spinningowych też to nie najlepiej wygląda, ale może za to są rozgrywane w sympatycznej atmosferze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi