zetika16 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 w zaleznosci do czego potrzebujesz:-multiki (ZPI friction 0,hedgehog ul,penn tani i dobry)-stala szpula(hot sauce,w zasadzie wszystkie o gestosci medium)ogolnie rzadkie do multika ,nawet te do ciezkich zadanwyznaje zasade ze lepsza wymiana lozysk raz na 2sezonyszpula ma sie krecic No do multika potrzebuje . Czyli rzadka tak ?? A jak taka rzadka zakrople do staloszpulowca to coś złego się stanie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 nie,ale o stalaszpule nie musisz tak czesto dogladac,wiec wystarczy gestsza,w zasadzie tam lozysko powinno dzialac na lekkim smarze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 nie,ale o stalaszpule nie musisz tak czesto dogladac,wiec wystarczy gestsza,w zasadzie tam lozysko powinno dzialac na lekkim smarzeDzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zaczekaj, zobaczę czy jeszcze mam editMam jakąś czerwoną. Od kumpla dostałem ale nie wiem co to, muszę zapytać.Na pewno nie jest to quantum.To co pakować ? Jest rzadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 konsystencja jak hot sauce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Panowie chciałbym wymienić łożyska w swoim multiku przed sezonem wiem jedno ,że rozmiar to 3x10x4 ale jakiej firmy?Możecie coś polecić,najlepiej sprawdzone w boju firmy,Multik głównie pracuje od 30-60 gr.PozdrawiamTomasz ps.a może ktoś ma takowe na sprzedaż Masz salmona w Szczecinie to wyslij go to TLC na 5go lipca. Kupi / ew zamówi i po kilku dniach odbierze. DO jerkowki wystacza dobrej jakości ezo czy inne. Pakowaniie się w lozyska po kilkadziesiat $ z komplet moim zdaniem jest w tym przypadku bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zamówiłem ezo,sprawa wyjaśniona.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi