godski Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) A czy ona nie jest pod ośką łożyskiem na którą montujesz hamulec i korbę, nie pamiętam na 100% gdzie ale była , przeglądam fotki ale nie mogę sobie przypomnieć a trzy razy go rozbierałem chyba ostatnio. IMG_20150103_220505.JPG stawiam ze na osi glownej,pod lozyskiem,tam gdzie zakladasz glowne kolo przekladni39-37 ze schematuNa schemacie pod łożyskiem 37 nie ma żadnej podkładki. Wstawiłem ją jednak jako pozycję 12 ze schematu.Proszę tylko abyście zdjęli prawy panel ze swoich maszynek i sprawdzili czy macie tak samo.Na poniższym zdjęciu: 1. obudowa 2. nieszczęsna podkładka 3. sprężysty pierścień zabezpieczający. Edytowane 4 Stycznia 2015 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 może już widziałeś ale jak co to wrzucam dla potomnych - tutorial z rozbierania 60.http://alantani.com/index.php?topic=11681.0 na jednym ze zdjęć (pod koniec artykułu) jest pokazany cały worm shaft. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Na schemacie pod łożyskiem 37 nie ma żadnej podkładki. Wstawiłem ją jednak jako pozycję 12 ze schematu.Proszę tylko abyście zdjęli prawy panel ze swoich maszynek i sprawdzili czy macie tak samo.Na poniższym zdjęciu: 1. obudowa 2. nieszczęsna podkładka 3. sprężysty pierścień zabezpieczający. P1042102.jpgJest u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Jest u mnie Super. Dzięki wszystkim za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brambor Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Normalnie nie wierzę że mistrz Andrzej zaginął w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi