Revizor Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Witam! jak w temacie, a wyboru chcę dokonać miedzy: OKUMA San Juan 400 LX, Jaxon LONG CAST LH 300, ABU GARCIA AMBASSADEUR 6501 C3. będę uzywał do kija Rozmeijera 210cm 60-120g c.w. Wiem, że zestawienie multików może dziwne, lecz kryzys znacząco ograniczył mi bgt. Max 300pln. abu jest używany. jeżeli mogę prosić o radę to będę wdzięczny. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 nsajlepsza rada to sprawdzic ten watek. http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=6915& ;start=0& JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Ten wątek już dawno przeczytałem, lecz nie odpowiada na zadane pytanie, który z 3 ww wymienionych. Co do przynęt to; slidery 12, jack 18, fatso itp. wszystko w ramach gramatury wędki, co jest jerkbaitem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 ja wybralbym trzeci z wymienionych przez ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 ok. lecz dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 jest jeszcze jedna opcja ABU GARCIA AMBASSADEUR 5601 C4. I teraz zgłupiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 a bo jakos nie wierze, ze tani Jaxon poradzi sobie z klocami 120g, Okuma jest juz lepsza propozycja ale tez jakos nie widze i nie slysze, aby byla powszechnie stosowana przez milosnikow ciezkich wabi. W katalogu optymalny zestaw masz podane najlepsze multipluikatory do danego zestawu. Jak zastosujesz ktorys z nich napewno wszytko bedzie dzialac jak nalezy. C4 tez jest dobra propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Chyba zdecyduję się na c4. czy 450pln to dobra cena za nówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 witaj jest jeszcze jedna opcja ABU GARCIA AMBASSADEUR 5601 C4. to jest najlepsza opcja ... nie pytaj dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Heja.Gdyby nie te 300 to poleciłbym Toro.Do klocków jest bardzo dobry,ale bierz C4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi