MichałM Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ale pięknie ta Twoja pirania zamiata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Wyspinał się szczupaczyna strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysocki1 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Fajny patent z tą kamerką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Fany szczubeł przy okazji super Ci te piranie zasuwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ehh ładnie się ten sezon zaczął. Fajny patent dla trollingowcow. Teraz tylko czekać na kamerki wbudowane w przynęty dla nas łowiących z ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Gratulacje rybki i fajowych zamiataczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lafer Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Wczorajsza ryba zlowiona na najwiekszego slidera w płyciutkiej wodzie. http://youtu.be/JKw5JIR6YyA 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orni Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Kiedy u nas w takiej niedużej wodzie będzie można takie okazy połowić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Wczorajsza ryba zlowiona na najwiekszego slidera w płyciutkiej wodzie. http://youtu.be/JKw5JIR6YyANo i zdradziles nasza superhiper tajna miejscowke ;-) Ps nastepnym razem to. Ja ja zlapie ;-) Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 No i zdradziles nasza superhiper tajna miejscowke ;-)Ps nastepnym razem to. Ja ja zlapie ;-)Ooo tak tak, teraz tylko wystarczy zapamiętać znaki szczególne, w którym to miejscu było i jazda... PS. ładny pike 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evien Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Wczorajsza ryba zlowiona na najwiekszego slidera w płyciutkiej wodzie. http://youtu.be/JKw5JIR6YyAS Super - gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Zdjęcia dwóch metówek z dzisiaj. Obie na Piranie w kolorze okonia (dostałem info od kumpla, że ostatnio tylko na ten kolor reagowały, a że nie miałem swojego okonia musiałem pożyczyć od Sławka sorry ziomek ).Obie ryby po raz kolejny na wędce z WaterWolfem, niestety do nagrania brania tej większej zabrakło mi dosłownie z 7 min baterii i tylko jedno branie mam na wideo ehh Oprócz tych dwóch złapałem jeszcze dwie grubaśne osiemdziesiątki parątki które skusiły się na trouta.Wynik Priania 2 vs 2 TroutPozdrawiamM 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Kiedy u nas w takiej niedużej wodzie będzie można takie okazy połowić.....O tym samym pomyślałem. Chyba nie doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 O tym samym pomyślałem. Chyba nie doczekam Ja chyba też nie doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) No i połowione, gmina wprowadziła zakaz stosowania linek dłuższych niż 20m wiec zostaje tylko bacik ew. Tenkara i zabawa z płotkami :-( dla jasności piszę o tej wodzie co kol. Lafer i ja łapaliśmy rybki Edytowane 7 Lutego 2015 przez deejaybialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 A te wasze zagraniczne szczupaki wycierają się jesienią ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 A te wasze zagraniczne szczupaki wycierają się jesienią ? brak mi wiedzy na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Melek, na pierwszym zdjęciu wyglądasz, jak DonGuralEsko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 To jak z polskimi boleniami- tam gdzie wolno łowić wcześniej tam też wycierają się szybciej.. ewolucja normalnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) . Edytowane 7 Lutego 2015 przez covent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 O tym samym pomyślałem. Chyba nie doczekam Już są na takiej wodzie by odbyć tarło.Znam kilka takich miejsc,ale do głowy mi nie przyjdzie by je łowić.Jakimiś normami etycznymi w życiu trzeba się kierować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Już są na takiej wodzie by odbyć tarło.Znam kilka takich miejsc,ale do głowy mi nie przyjdzie by je łowić.Jakimiś normami etycznymi w życiu trzeba się kierować. tyle, że ta woda jest cały czas taka płytka i inna nie będzie i ryby też są cały czas, za to z braniami jest różnie, jeśli ktoś myśli, że przyjedzie i "połowi" to się tęgo zdziwi. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lafer Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Już są na takiej wodzie by odbyć tarło.Znam kilka takich miejsc,ale do głowy mi nie przyjdzie by je łowić.Jakimiś normami etycznymi w życiu trzeba się kierować. Otóż to kolego. Gdyby Chociaz połowa polskich wędkarzy takowe normy miała, to też łowilibyście takie ryby w takich ciurkach. Nie tylko zimą ale i latem. Edytowane 8 Lutego 2015 przez lafer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 A tak się zastanawiam czy oknie klenie i jazie też już odbyły tarło.jakoś nie widzę by ktoś się czepiam łowców tych ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi