Skocz do zawartości

Szczupaki 2015

Melanzyk

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zdjęcia dwóch metówek z dzisiaj. Obie na Piranie w kolorze okonia (dostałem info od kumpla, że ostatnio tylko na ten kolor reagowały, a że nie miałem swojego okonia musiałem pożyczyć od Sławka :ph34r: sorry ziomek B)).
Obie ryby po raz kolejny na wędce z WaterWolfem, niestety do nagrania brania tej większej zabrakło mi dosłownie z 7 min baterii i tylko jedno branie mam na wideo :unsure: ehh

post-49629-0-07199000-1423262441_thumb.jpgpost-49629-0-22196800-1423262440_thumb.jpg

Oprócz tych dwóch złapałem jeszcze dwie grubaśne osiemdziesiątki parątki B) które skusiły się na trouta.

Wynik Priania 2 vs 2 Trout

Pozdrawiam

M

• Like 4

No i połowione, gmina wprowadziła zakaz stosowania linek dłuższych niż 20m wiec zostaje tylko bacik ew. Tenkara i zabawa z płotkami :-( dla jasności piszę o tej wodzie co kol. Lafer i ja łapaliśmy rybki

Edytowane przez deejaybialy

Już są na takiej wodzie by odbyć tarło.Znam kilka takich miejsc,ale do głowy mi nie przyjdzie by je łowić.Jakimiś normami etycznymi w życiu trzeba się kierować.

tyle, że ta woda jest cały czas taka płytka i inna nie będzie i ryby też są cały czas, za to z braniami jest różnie, jeśli ktoś myśli, że przyjedzie i "połowi" to się tęgo zdziwi.

pozdr

Już są na takiej wodzie by odbyć tarło.Znam kilka takich miejsc,ale do głowy mi nie przyjdzie by je łowić.Jakimiś normami etycznymi w życiu trzeba się kierować.

Otóż to kolego. Gdyby Chociaz połowa polskich wędkarzy takowe normy miała, to też łowilibyście takie ryby w takich ciurkach. Nie tylko zimą ale i latem.

Edytowane przez lafer