Melanzyk Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) Savagear 3D line thru Trout 30cm 290g, prowadzony na około 2,5-3m Klamca! Ryba nr 2 skusila sie na Hybryde B3 20cm w wersji plycej schodzacej Slider moze pochwalisz sie jak ladnie zwaliles swoja pierwsza zyciowke tego dnia? PozdrM EDYT: promieniejesz stary tryskasz radoscia na tych fotach Edytowane 7 Maja 2015 przez Melanzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) Fajne ryby, piekne @slider, ale smutny jestes na tych zdjeciach ze hej.,, Slider moze pochwalisz sie jak ladnie zwaliles swoja pierwsza zyciowke tego dnia? ,, Edytowane 7 Maja 2015 przez Marcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Fakt nr 2 została złowiona na mocarną hybrydę B3 20cm. E tam to nie była życiówka, ryba może miała z 90cm Nie ma co pisać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Taa nie ma nie ma teraz już widzę ze to 90tka kolega tak bardzo chciał się pochwalić Bujowi, pittowi, Kubie i innym wcześniejszymi prawie metrami ze w trakcie holu życiowki miał telefon w ręce nie musze pisać chyba nikomu co się może stalo gdy ryba dostała luzu na lince PoZdrM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Wku....j mnie bardziej... [emoji14] Grunt to 115cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Taa nie ma nie ma teraz już widzę ze to 90tka kolega tak bardzo chciał się pochwalić Bujowi, pittowi, Kubie i innym wcześniejszymi prawie metrami ze w trakcie holu życiowki miał telefon w ręce nie musze pisać chyba nikomu co się może stalo gdy ryba dostała luzu na linceTfada, menska pszyjaźń Łowcom serdecznie gratuluję pięknych ryb. Straszsznie grubo łowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kamil Z. Opublikowano 10 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Podbijam wątek, bo powędrował na drugą stronę. Poprzednikom serdecznie gratuluję- Marcel- trzymasz poziom- wielki szacun. Slider- piękna życiówka, lubię takie 115 cm Ale do meritum...Odra na otwarciu kapryśna, więc postanowiłem nieco zmienić otoczenie na wodę stojącą i zakończyłem właśnie krótki krajowy wypad rodzinny, z elementami wędkarskimi, a na takich o dobre wyniki ciężko, ale co zrobić, jak trzeba wszystko pogodzić Trafił się rodzynek z płytkiej wody, na początku spadu. Rybka zagryzła Slidera 10 S w kolorze CB. Reszta zestawu, to Kijek Rozemeijer Gentle Jerk 190cm 30-60g, multik Daiwa Procaster Rojo 100 HL, plecionka P-line 30 lb, przypon z plecionego tytanu 30 kg i agrafka morska Spinwal. Hol krótki, choć rybka zdrowo odpasiona i bardzo waleczna. P.SFotka pozostawia nieco do życzenia, bo z samego rana przy pochmurnej pogodzie aparat sam się nie mógł zdecydować, czy błyskać, czy nie... PozdrówkaKamil 64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Kamil moje gratulacje! Następnym razem, jak uda Wam się złamać metr, oddaję to co od Was zabrałem ;-)Szczupak zapewne mój znajomy :-) Dzieciaki i tak Was zlały!!! Edytowane 11 Maja 2015 przez chojny83 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Adam, tam nie ma takich ryb ! Ale miło było się spotkać, powymieniać spostrzeżeniami i nawet chwilę wspólnie powędkować ! Dzięki i do następnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Super Kamilo ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Graty Kamil! Piękny początek sezonu. A fotka ok, nie narzekaj Branie widowiskowe było? Edytowane 11 Maja 2015 przez Fiskare 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Branie widowiskowe było?No właśnie nie. Niemrawe trącenie i początek holu sugerujący kolejnego króciaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Ja sezon zapoczątkowałem dopiero w ostatnią sobotę i niedzielę Na szczęście rybki na mnie zaczekały i w naszych przełowionych wodach spotkałem jeszcze trzy wymiarki Gabarytowo nie ma się czym chwalić, ale rybki były waleczne i pięknie zagryzły moje gumy na płytszej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 No właśnie nie. Niemrawe trącenie i początek holu sugerujący kolejnego króciaka Skąd ja to znam:Delikatne branko - o mały - no może osiemdziesiątak - o kur... - 113cm Gratulacje Kamil fajny pike 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas277 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Bardzo ładne szczupaczysko???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Szczupak super. W rzekach coraz ciężej o takie okazy, łatwiej takie wydłubać gdzieś na stojącej wodzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 ale przypierdzielił na samo rozpoczęcie sezonu ! Gratulacje Kamil ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 ale przypierdzielił na samo rozpoczęcie sezonu !Się może okazać, że i na zakończenie jednocześnie Rzadko łowię szczupaki, choć lubię...Ale zawsze czasu mało, a i okoliczne wody średnio sprzyjające jerkowym wojażom. To taki gol zdobyty na wyjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Kaban z dzisiaj 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Kaban z dzisiaj Piękna rybka na co się skusiła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Piękna rybka na co się skusiła ?Rybka ugryzła wahadło od jaxona, ala alga 18g z hologramem łuski.Zestaw sbmax 2.4 10-30g, biomek 3000'00, pletka 0,16 savengear. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Czyli wahadło daje radę hehe niektórzy już zapomnieli że takie przynęty jeszcze istnieją gratulacje oby więcej takich rybek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin81 Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 (edytowane) Czyli wahadło daje radę hehe niektórzy już zapomnieli że takie przynęty jeszcze istnieją gratulacje oby więcej takich rybek pozdrawiam Dokładnie. Teraz zobaczyć nad wodą wędkarza z wahadłem to nie lada sztuka.Kiedyś wyskoczyłem na starorzeczu z wahadełkiem, to ludzie patrzyli jak na zbira, który przyszedł łowić "dinozaury" Na szczęscie, ryby jeszcze chyba nie nauczy się rozpoznawać, czy to woblerek Rapali za 50 zł. czy może wahadło Jaxona za 5 zł. Edytowane 13 Maja 2015 przez Thomason 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Tam gdzie łapie wahadła są najskuteczniejsze, tylko wielkość do pory roku dopasowuje.Na jesienie duże gumy też dają rade, woby i obrotówki są omijane przez ryby.Tylko kolor z roku na rok się zmienia, w tamtym roku jaskrawe żółte gumy grały pierwsze skrzypce i złote wahadła.W tym natomiast gumy tylko białe i srebrne wahadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi