Olsztyniak Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Super kolego trzeba pokazać ludziom magię i skuteczność wahadła hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Witam.To jeszcze moja mamuśka 91cm.Również łowię dużo na wahadła, ale wczoraj jednak wybrała twistera prowadzonego w opadzie. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Witam.To jeszcze moja mamuśka 91cm.Również łowię dużo na wahadła, ale wczoraj jednak wybrała twistera prowadzonego w opadzie.Chyba tylko ja nie łowie heheh w niedziele może i ja jakąś fotkę wrzucę gratulacje kolego piękna rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orni Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Gratulacje Panowie U mnie same "dzieciaczki" do 50 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Gratulacje Panowie U mnie same "dzieciaczki" do 50 cm To tak jak na moich wodach ale wciąż czekam na te jedną jedyną mamuśkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornetes Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Również nie mogę się odpędzić od młodzieży Mam nadzieje że większe morświnki już niedługo się ruszą na moich wodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 a u mnie nawet młodzieży gratulacje fajne szczupłe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 (edytowane) Z jednej wyprawy pewnego majowego dnia.....coś mi nie chcą fotki wejść... później to poprawię Edytowane 25 Maja 2015 przez joza67 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 U mnie dziś trafiły się 2 "pajki" -65 i 72 ,pierwszy na swimbait'a 13 cm a drugi na Sweepera 10 cm.Ryby w świetnej kondycji,dodatkowo trochę maluchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orni Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Filip14 na okołokrakowskiej wodzie płynącej czy stojącej? Znajomy był dziś na stojącej i też połowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Stojąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Jezioro Żarnowieckie, Trolling, woda 12C. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 I znowu zaczął człowieka w......ć.A tak poważnie!pogratulować rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 pięknie ubarwiony GRATULACJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Wojtek gratulacje , piekna rybka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Pięknie wybarwionym, jak malowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Faktycznie, pieknie ubarwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) test nowego kijaszkasporo ryb ale......niemrawe jeszcze miedzy innymi i ta psWielkie dzieki Wieskowi i chlopakom z JB Edytowane 17 Maja 2015 przez Z Olsztyna 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) Woda sie ochlodzila ( dzis 9,2-10,1)Ryby poooowoli wychodza z tarlisk na ......Po w sumie tanecznym dniu ,bo ryb podebranych bylo sporo ,reka wygladala tak Edytowane 18 Maja 2015 przez Z Olsztyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Dla Szweckich szczupaków można głowę stracić! :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) Forumowych okazów przybywa.Gratulacje dla kolegow.Wojtku, czekamy na Twoje potęrzne szczupaki.Oby sezon dopisał. Dzisiejsza ,, mamasita 100 ,, z głebokiego spadu.Trafiona gumakiem na 10m.Pozdrawiam M Edytowane 18 Maja 2015 przez Marcel 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Gratuluję Marcinie, ech żeby tak na naszych wodach doczekać czasów łowienia częściej takich zębaczy. By tego jednak doczekać trzeba poczekać na wymarcie obecnego betonu w PZW i zmianę myślenia wędkarzy. Może do emerytury tego doczekam układając do tego czasu młode pokolenie by ryby wypuszczali aby mogły takie dorosnąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) Bracie!!!Jak się widzieliśmy, mówiłeś, że zabierasz się ostro za Okonie i to te przez duże O...Że będziesz je prześladował przez ten sezon.Kilka już żeśmy mieli okazje podziwiać...A tu kolesz oczęta taaaką Pajczycą!Czekamy na więcej, bo jeśli pływają takie...Wspaniały kadr, klimat, banan na twarzy i Ona!!! Szczere gratulacje i szacunek Mistrzu. Edytowane 19 Maja 2015 przez Arek X 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Gratulacje!!! Big Mamma:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi