skiner Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) czasami i ja mam Dzień Dziecka :-) Kilka słów komentarza: metoda trolling, z planera, głębokość wody 16m, przynęta prowadzona w pasmie 5-6m, bardzo dziękuję ekipie Salmo (@Pepe) za zrobienie zdjęć. Edytowane 1 Czerwca 2015 przez @Wojti 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Wojtku, super ujecia. Szczegolnie te podwodne rozbudzaja wyobraznie. Mogbys napisac cos o szczegolach.Dolaczam sie do pytania@Melanzyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 <...>Kolejna ciekawostka to ilość ataków szczupaków na ....holowanego szczupaka.<...>ja miałem ostatnio okazję obserwować jak holowaną przeze mnie osiemdziesiątkę "odprowadzała" do łodzi... inna osiemdziesiątkai nie był to przypadek, wyraźnie zainteresowana podążała za szamocącą się inną rybą, zupełnie jak czasem robią to okonie...przypadek? ktoś z was już wcześniej obserwował takie zjawisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Takich sytuacji nie miałem.Jak wspomniałem wczesniej - 40-50 gluty sa ( na moim obecnym poligonie ) czesto atakowane w celu skonsumowania. Wylacznie.Białoryb wystepuje w slabej populacji. Za pokarm sluża tez okonie. To jednak normalna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Kolejne gratulacje Wojtku widze ze w żywiole , fajne foty i rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 A te podwodne ujęcia są świetne.Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Pieknie ubarwiony ten dzisiejszy prezent Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Niezłe ryby chłopaki lowicieTo ja coś tam dodam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 grubasek ... mam na myśli również szczupaka, oczywiście, ładnie już odpasionego na sielawie pomimo zimnej wiosny ; złowiony w trollingu na głębokości 12-13 m 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Fakt ciężki to on był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Kurcze , ten text pod fotka pozniej zauwazylem ...................myslalem ze w W-wa tak mowicie o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Uwielbiam łowić tak pięknie ubarwione ryby. 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Pięknie wybarwiony forfiter i ładna seria oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Naprawdę śliczny Wojtku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 ja miałem ostatnio okazję obserwować jak holowaną przeze mnie osiemdziesiątkę "odprowadzała" do łodzi... inna osiemdziesiątkai nie był to przypadek, wyraźnie zainteresowana podążała za szamocącą się inną rybą, zupełnie jak czasem robią to okonie...przypadek? ktoś z was już wcześniej obserwował takie zjawisko? Tak. 90+ holowaną przez Harry'ego odprowadziła do łodzi inna 90, którą skusiłem MinnowRapem robiąc "ósemkę". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Moja sobotnia trollingowa rybka równe 80 cmSporo sie musiałem nakombinować by zrobić znośne zdjęcię byle jakim telefonem Szczupak był pogryziony przez krewniaka. Sprzętowo:Dragon express 20-60 1,93mMultik AbuLinka 0,12Wobler: Izumi Long Lip Minnow 120 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 U mnie maj był trudny, ale się działo 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Filip14 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Nowe PB - 96 cm !! Zagryzł Slidera 7S przy trzcinowisku,walka niesamowita.Po braniu zafundował mi taki odjazd że myślałem że metr pęknie...Świetną kondycje miał(raczej nadal ma,bo pływa dalej).Ps.Sorry za minę ale był strasznie ciężki 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZareba Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Piękna ryba. Jaki kolor sliderka zasmakował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Real Roach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierep Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Na początek Sezonu w Nl 83 cm 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 @filip14 szacun młody piękna rybka i super postawa ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Filip 14 gratulacje nowego PB.Rybka piękna i dalej pływa- to najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubsonon Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Popieram i przyłączam się do gratulacji dla młodego łowcy @Filip14. Tak 3maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Rybka z ostatniego wypadu. Niestety zdjęcia nie oddają nawet w połowie tego jaka była opasiona, ryba była prawie kwadratowa.Zafundowała mi wspaniały hol. Na pewno najlepszy hol w tym sezonie. PozdrM 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi