BreederGoulda Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Na pewno najlepszy hol w tym sezonie. Jak dotychczas bo mogą się trafić i większe i bardziej opasione przecież, Maciek sztuka wspaniała, miło takie oglądać a i widzę że czapeczka z własnym logo już na głowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady91 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) Mój początek sezonu w Holandii, złowiony w rzece Ijssel.Przynęta Salmo Hornet Edytowane 5 Czerwca 2015 przez blady91 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) Gratuluję ładnych szczupaków Edytowane 5 Czerwca 2015 przez Z Olsztyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) .... Edytowane 5 Czerwca 2015 przez Z Olsztyna 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) A i taki....I miss krokodillaPozdrawiam i życzę też takiego dzionka psRyby podnosily sie z 6-7m do woblera wlasnej konstrukcji baraszkujacego na 4m Edytowane 7 Czerwca 2015 przez Z Olsztyna 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Piękne ryby .Pochwal się tym woblerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Rybka z ostatniego wypadu. Niestety zdjęcia nie oddają nawet w połowie tego jaka była opasiona, ryba była prawie kwadratowa.Zafundowała mi wspaniały hol. Na pewno najlepszy hol w tym sezonie. P1080266 - Kopia.JPGP1080269 - Kopia.JPG PozdrMDGE dalej łowi! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Kamil 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Dzisiejszy szybki wypad mial byc poswiecony sandaczowi ,no ale one niczym nioski na gniazdach ........Wiec pikusiePare takich przyzwoitek tancowalo ze mna 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 DGE dalej łowi! No bez kitu, Maciek mógł by wychodzić z backstage'u, za kaskadera Gurala i na odwrót .Hehe bez pozery 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marcel Opublikowano 8 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Świeczki i świeczniki... 61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szu23 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 szacun ... mój ostatni w sobotę też takie cyrki wyprawiał ale nie mam sprzętu żeby to rejestrować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kon Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Marcel, mega foty!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David72 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Super zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Wczoraj spędziłem kolejny dzień nad wodą. Zerowanie ryb prawie zerowe. Pogoda słabo szczupakowa. Ten rok jest jakis dziwny albo pizga złem tak, że wypływanie jest niebezpieczne albo tak jak wczoraj lampa i prawie talfa na jeziorze... Przez bite 10h tylko 2 kontakty z rybami. Najpierw branie metrówy 2m od pontonu na płotkę swimbaita, niestety nie zacięte a później ta oto rybka. Kolejna opasiona metrówka do kolekcji Gdyby udało się zaciąć pierwszą rybę wynik byłby całkiem przywoity jak na taki dzień. PozdrawiamM 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Ładne zwierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Nowe PB - 96 cm !! Zagryzł Slidera 7S przy trzcinowisku,walka niesamowita.Po braniu zafundował mi taki odjazd że myślałem że metr pęknie...Świetną kondycje miał(raczej nadal ma,bo pływa dalej).Ps.Sorry za minę ale był strasznie ciężki Filip gratuluję. Tydzień wcześniej zszedł mi w tym miejscu niewiele mniejszy a niby miałem łatwiej bo z dętki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 @Marcel, mega świczki! . Miło popatrzeć . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Wczoraj spędziłem kolejny dzień nad wodą. Zerowanie ryb prawie zerowe. Pogoda słabo szczupakowa. Ten rok jest jakis dziwny albo pizga złem tak, że wypływanie jest niebezpieczne albo tak jak wczoraj lampa i prawie talfa na jeziorze... Przez bite 10h tylko 2 kontakty z rybami. Najpierw branie metrówy 2m od pontonu na płotkę swimbaita, niestety nie zacięte a później ta oto rybka. Kolejna opasiona metrówka do kolekcji Gdyby udało się zaciąć pierwszą rybę wynik byłby całkiem przywoity jak na taki dzień. G0014347 - Kopia.JPGG0014350 - Kopia.JPG PozdrawiamMRyba piękna. Gratulacje. A chmury...strach się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Gratuluje Panowie pięknych okazów u mnie cała sobota na rybkach może uda się coś sfotografować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał34 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Witam To i ja się pochwalę . Dokładnie 101 cm (krajowy, jeziorowy) złowiony kilka dni temu na 11 cm Awarune. Edytowane 12 Czerwca 2015 przez michał34 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Gratuluję sto jedynki!Fajne podejście do rybki, fajne zdjęcie.Większego życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil098 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Witam gratuluję łowcom pięknych ryb,dorzucam fotki dwóch największych ryb z wyprawy z przed kilku dni.Pozdrawiam.http://www.pomniejszacz.pl/zdjecie/163676-obraz-279.jpg http://www.pomniejszacz.pl/zdjecie/163682-obraz-319.jpg Edytowane 12 Czerwca 2015 przez kamil098 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Dopiero bazie kwitną??? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Witam gratuluję łowcom pięknych ryb,dorzucam fotki dwóch największych ryb z wyprawy z przed kilku dni.Pozdrawiam.http://www.pomniejszacz.pl/zdjecie/163676-obraz-279.jpg http://www.pomniejszacz.pl/zdjecie/163682-obraz-319.jpg Fajniutki czarnuch....ale surowo jeszcze na maxa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi