Janusz Wideł Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Śliczny Jak to się mówi -ryba idzie do wędkarza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perla Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Mój grudniowo-wiosenny szczupak z nowego łowiska. Edytowane 5 Grudnia 2015 przez Perla 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surk Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Dzisiejsze 104 cm szczęścia. Bardzo gruba mamuśka z niewielkiego stawu, smakoszka "bandyckich" gum. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Surk z dzikiej wody ta mamuśka, czy to jakiś prywatne łowisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surk Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Staw prywatny na którym działa sekcja wędkarska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Dzisiejsze 101 cm . Edytowane 6 Grudnia 2015 przez golsyl1980 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 W tym roku cosik zaniedbałem ten wątek, to tak symbolicznie się przypomnę PZDRZanderix 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brenducha Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 W tym roku cosik zaniedbałem ten wątek, to tak symbolicznie się przypomnę pajk_jpl.jpg PZDRZanderixA ty jak zwykle denerwujesz kolegów Zamiast wrzucić jakieś tam 80 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 A ty jak zwykle denerwujesz kolegów Zamiast wrzucić jakieś tam 80 cm.To ja wrzucę dla równowagi 80 i 76 ze wspólnego weekendowego wyjazdu z kilkoma kolegami z Jerkbaita. 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakoto Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 O chyba poznaję co to za woda. To ja wrzucę dla równowagi 80 i 76 ze wspólnego weekendowego wyjazdu z kilkoma kolegami z Jerkbaita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 O chyba poznaję co to za woda. Pewnie mokra i zimna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 To ja wrzucę dla równowagi 80 i 76 ze wspólnego weekendowego wyjazdu z kilkoma kolegami z Jerkbaita. Ale jak na co zdradź choć rąbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 W tym roku cosik zaniedbałem ten wątek, to tak symbolicznie się przypomnę PZDR Zanderix Arek, aleś się postarzał... Gadda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 ...nie ma to jak dobre słowo 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Arek, aleś się postarzał...Gadda Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Ale jak na co zdradź choć rąbek.Szanowni koledzy to P..., K... i G... . Strach więcej napisać. Ochrona danych osobowych .A przynęty to Fatso 10 S i F w kolorze real płoć. Od czerwcowej Szwecji to moja ulubiona przynęta.Wiało mocno.Jeszcze kilka miesięcy temu nie miałem żadnego Fatsiaka a teraz z 10. Edytowane 8 Grudnia 2015 przez godski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 O chyba poznaję co to za woda. Tak Jarek, to ta woda. Jak masz możliwość to atakuj tam bo śmierdzi dużym pajkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Chciałem kulturalnie zacytować niefortunną wypowiedź forumowicza odnośnie zdjęć w kontekście C&R i nie zdążyłem, odkurzacz działa nienagannie Brawo dla moda odpowiedzialnego za ten dział 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakoto Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Tak Jarek, to ta woda. Jak masz możliwość to atakuj tam bo śmierdzi dużym pajkiem. Coś niecoś tam widziałem, ale nie na końcu mojej wędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 A ty jak zwykle denerwujesz kolegów Zamiast wrzucić jakieś tam 80 cm.@Brenucha to "espeszylyn for ju" jakieś tam 90 - na mniejsze nie mam miejsca jak na "starszego" pana przystało PZDRZanderix 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brenducha Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 @Brenucha to "espeszylyn for ju" jakieś tam 90 - na mniejsze nie mam miejsca jak na "starszego" pana przystało IMG_3305_jpl_1000.jpg PZDRZanderixDzięki Arek za wyrozumiałość, taki mnie już nie peszy;) Tylko czasu brak by pojechać w Twoje rejony, podobno wolnych łodzi na miejscu też ARTS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemot11 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Przeglądałem Youtube i znalazłem coś takiego https://m.youtube.com/watch?v=Cj-79s2nTTQNie pozostaje mi nic innego tylko pozazdrościć. Mały nieźle wymiata. I pomysleć, że też tam byłem w maju tylko trochę wcześniej i nic takiego mnie nie spotkało. Może w przyszłym roku trafię na takie Eldorado 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zimno i paskudnie ale skoro rybki biorą trzeba jeździć... 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 ... zimno i paskudnie ale bez większego wiatru więc idzie wytrzymać Gratuluje Zębatego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin81 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) U mnie też zimno ale udało się coś wychodzić .Równe 100 cm, woda PZW, sprzęt- kijek i kołowrotek Team Dragon 7-21g, pletka 0,15.Sorki za te fotki ale robiłem sam telefonem za pomocą samowyzwalacza, jedna fotka i do wody. Edytowane 11 Grudnia 2015 przez marcin81 46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi