Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. hlehle Opublikowano 19 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Może nie rekordowy i do tego nie z Hechten Zee, ale za to priekrasnyj Sieknął koledze w małego sandaczowego woblerka w trollu. 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Toć to panie krokodyl ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Daniel, przekaż gratulacje Czarkowi! Piękny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surk Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 I znów "tylko" 104. Z powodu braku kompana od kija i kontuzji mięśniowej tylko szybkie zdjęcie na brzegu. Tym razem wąska srebrna wahadłówka. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Ładna bestia ale sorry ,wygląda jak na trawniku przed domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surk Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Wiem, ale inaczej nie mogłem. Na jednej ręce takiej mamuśki nie dałem rady utrzymać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 To chyba ostatnie "ninja" w tym sezonie PZDRZanerix 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Piękna bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieku204 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 To chyba ostatnie "ninja" w tym sezonie... PZDRZanerixArek, pomyliłem się! To nie Ty się starzejesz - to Twoje szczupaki coraz starsze...Gadda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 O ... i to się nazywa wybrnięcie z KLASĄ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPB Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Rzucając pod wiatr ciągle plątała mi się dozbrojka to ją zdjąłem i trafił się 80+ co chapnął 20 cm gumę w całości. W spokojnej zatoczce wróciła dozbrojka i 90+ musiał się poddać. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Może nie rekordowy i do tego nie z Hechten Zee, ale za to priekrasnyj Sieknął koledze w małego sandaczowego woblerka w trollu. Daniel, a ja znam Waszego szczupaka Możemy urządzić konkurs pt. "znajdź różnice na obrazkach" Moje zdjęcie jest z lutego. Edytowane 22 Grudnia 2015 przez krzysiek 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Lepiej się zgadajcie ile urósł na długość i dokładne miejsce połowu. To sie nam może przydać wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Na zdjęciu Daniela jest b. charakterystyczny szpaler drzew. Zatem miejsca znam. Mojego nie pamiętam, muszę pokombinować. Urósł o 2-3 centy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Daniel, a ja znam Waszego szczupaka Możemy urządzić konkurs pt. "znajdź różnice na obrazkach" Moje zdjęcie jest z lutego. DSC_1323.jpg post-46317-0-77708800-1450521927.jpgWow, ale Krzysiek to wyłapałeś ! Kurcze to za dużo nie urósł ... przytył za to Edytowane 22 Grudnia 2015 przez hlehle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Dzisiaj krótki wypad na Odrę za bolkiem nie przyniósł jednak oczekiwanej rapy. za to na sam koniec na RH12 przy dnie trafiła się taka mamusia. Niestety nie zdążyłem cyknąć C&R, taka była szybka. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Daniel, a ja znam Waszego szczupaka Możemy urządzić konkurs pt. "znajdź różnice na obrazkach" Moje zdjęcie jest z lutego. DSC_1323.jpg post-46317-0-77708800-1450521927.jpgA co z ubarwieniem ryby ? Kwestia nasycenia barw na zdjeciu czy cos w wodzie się zmieniło ? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) A co z ubarwieniem ryby ? Kwestia nasycenia barw na zdjeciu czy cos w wodzie się zmieniło ? :-) Na pewno fota focie nierówna, ale pora roku też inna. Nie wiem jak u szczupaków, ale np. pstrągi bardzo zmieniają swoje ubarwienie w ciągu sezonu. Edytowane 22 Grudnia 2015 przez hlehle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Na pewno fota focie nierówna, ale pora roku też inna. ....inne światło...inny balans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Edit:Do usunięcia. Edytowane 22 Grudnia 2015 przez Majo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Dzień był mglisty i dżdżysty, ale ta woda często zmienia kolor i przejrzystość. Prześwietlenie wody też raczej było inne. Trudno powiedzieć. Tak czy siak - dbanie o nawet odległą wodę popłaca. Edytowane 22 Grudnia 2015 przez krzysiek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Deszczowy ZAYEBAREK PZDRZanderix 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Mega te kaczory @Zanderix - ten wirówkowy cudak to twój wyrób ? Czy jakiś ogólnodostępny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Deszczowy ZAYEBAREK PZDRZanderixDuży szczupak na dużą wirówkę.Coś pięknego Panie Arku.Uwielbiam takie łowy.Miało nie być gratek,ale nie mogę się powstrzymać. Gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi