kolgrim Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Szanowni koledzy, grzebiąc w piwnicy dokopałem się do kilku ciekawych kołowrotków, wygląda na to, że są to już "klasyki". Jako iż nie będę ich używał a chcąc dokupić coś "nowszego" bardzo bym prosił o pomoc w wycenie tychże znalezisk. Jest to -Daiwa 7300Ha made in Japan-Shakespeare 2002GG made in Japan-Shakespeare Standard 2016 GF (skrócona stopka mocowania)- Shakespeare Noris Standard 2015-Silstar AT80 Wszystkie są sprawne, kręcą, natomiast wygląd jak na fotkach. Najładniejsza Daiwa i najlepiej kręci. Bardzo bym prosił pomóżcie chociaż mniej więcej określić cenę tych kołowrotków. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Cenę będzie ciężko ustalić. Ale jak dla mnie, te kołowrotki są warte tyle ile jakiś kolekcjoner będzie chciał zapłacić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Cenę będzie ciężko ustalić. Ale jak dla mnie, te kołowrotki są warte tyle ile jakiś kolekcjoner będzie chciał zapłacić. Dokładnie ujęte, bo wartość użytkowa jest znikoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 napisz do mnie na priv Myślę, że będę mógł Ci pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Wpisujesz w google nazwę konkretnego kręcioła, np: http://www.kupujemprodajem.com/Daiwa-7300-HA-18119564-oglas.htm http://www.worldseafishing.com/forums/threads/2-vintage-fishing-reels-shakespeare-2002-gg-gafion-reel-working.3142146/ itd. Potem wystarczy przeliczć konkretna walutę na pln i zobaczysz jakie są średnie ceny takich cudaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roseth Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Na Twoim miejscu zatrzymałbym je, o ile nie musisz sprzedawać "już". Czas pracuje dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Tak jak Jozi napisal - wartosc uzytkowa znikoma.A kolekcjonerska ? pusc na allegro od 1 zl (ustaw cene minimalna zaporowa) to sie przekonasz Jaki problem ?Kolowrotki maja znikoma tez wartosc kolekcjonerska, nawet topowe modele produkowane w limitowanych seriach nie zyskuja na wartosci. Edytowane 4 Stycznia 2015 przez blackabyss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolgrim Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 a więc nie będzie tak prosto jak myślałem. Nie przepadam za allegro, ale skoro nie będzie wyjścia. Czas powiedzmy, że mnie nie goni, nie mam parcia. Dzięki za odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi