Tarłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam Domalux i Hartz Lack tego co w linku nie bierze, polecam ten 0,05mm do opisów przynęt. http://allegro.pl/cienkopisy-kreslarskie-uni-pin-200-i153663 7626.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Podziękował, zakupione jedne i drugie, bo i przynęty i wędki będą opisywane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Najzwyklejszy rapidograf rystora np. 0,5mm za 20 kilka pln + tusz kreślarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Uni pina nie wolno dotykać po pomalowaniu. Trzeba od razu wsadzić w lakier. Jakiekolwiek dotknięcie go zamazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Podłączę się! A czym opisać gotowe, fabryczne woblery? Przeważnie brak oznaczenia S czy F, nie wspominając o wadze np.U? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 kropka na wobku tonący brak kropki plywajacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Szpieg chyba chodzi o to czym a nie jak Jeśli chcesz opisać na istniejącym lakierze to ja bym robił akrylem samochodowym. Bardzo długo trzyma np trochę motipa na wiertełko lub patyczek i stawiasz kropkę. Ale kiedyś tam zejdzie. Najlepiej opisać czymś czego lakier nie zdejmuje i zanurzyć jednorazowo. Trzymając za ster i kręcąc wobkiem na boki można to zrobić tak, że lakier nie dotyka steru Ja tak robię ze swoimi wobkami jak daję ostatnią warstwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artnemo Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 witam.szukam czegoś co nada się do malowania kropek,kresek itp na wobkach-a czego nie rozpuści lakier Domalux silver clasic..pomóżcie koledzy z góry wielkie dzięki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZESIEK34 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Polecam UNI PINY-z hartzlackiem nie reagują,a do tego parę grubości. http://allegro.pl/cienkopisy-kreslarskie-uni-pin-200-i201965 1512.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 różnej grubości rapidografy + tusz kreślarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 ja robię farbkami plakatowymi,cienkie pisaki też mi się sprawują,[Witaj Homegeon pamiętam Ciebie jeszcze ze spławika, robisz jeszcze dalej takie zaj...ste wobki jak kiedyś]Pozdro MateuszM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Dzięki, ostatnio wróciłem do strugania Co do pisania i rysowania po woblerze, jak wspominałem ja używam rapidografów. Tusz kreślarski ma tę zaletę, że jest na bazie wody przez co jeżeli nam się coś nie spodoba możemy zetrzeć zwilżonym papierem toaletowym nawet gdy tusz już wyschnie. przykładowy mój wobek, wzorek bez szału: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 WitamMam zamiar podpisywać swoje woblerki moimi inicjałami -- > "JG" Stąd moje pytanie grzecznościowe czy nikt z kolegów się już tak nie podpisuję bo nie chcę dublować .Zawsze w razie czego mogę coś innego wykombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Ja na twoim miejscu podpisywał bym się BoB :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Ja na twoim miejscu podpisywał bym się BoB :-)Jeżeli chodzi o BoB, to mi się brzydki dowcip o homoseksualistach i Brigitte Bardot przypomina Pokombinuj ze stylem/formą zapisu inicjałów. Oryginalna "czcionka" pomoże w rozpoznawalności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Ja na twoim miejscu podpisywał bym się BoB :-) Poniżej tylko dla ludzi o mocnych nerwach :-0 Mój kolega kiedyś chodził po osiedlu i pytał:Znasz Boba? i wtedy sięgał palcem do nosa... po Boba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Przy "sięgał palcem" – zamarłem – Uff, do nosa, na szczęście do nosa sięgał, @bobesku, na żadnym woblerze nie widziałem podobnych inicjałów, a był czas, że przewalałem sporo rękodzieła z pewnego portalu aukcyjnego. Edytowane 25 Stycznia 2013 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 nie lepiej w oryginale sie podpisywac >bobesku<i tyle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 (edytowane) @suhar ziomku a wmieść <bobesku> w 2cm wobka.Da rade ale cały spód lub bok woblera bym musiał zamazać podpisem.Żadnym bobem budowniczym i z nosa to ja też nie chcę być Najwyżej jak ktoś się tu pojawi z "JG" to porobię jakoś duża litera + mała czy coś w tym stylu i będzie ok. Edytowane 25 Stycznia 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Horobcia ale poleciało ,nie miałem zamiaru nawet żartować :-)Jak bym ja miał Jakub ksywkę bobesku to bym pisał bob ale mam kielo to co mam pisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Ty to możesz podpisywać majtek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Możesz też pokombinować z połączeniem/przetworzeniem/charakterem liter i stworzyć coś w rodzaju logo, które będzie unikalne.W google znajdziesz dawkę inspiracji: google.pl/search?q=jg+logo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 JG dobre jest krótkie i pamiętliwe. Ja lubię takie pismo ręczne - popatrz sobie poniżej przykłady czcionek z WORD 2010 Albo jeszcze tutaj masz do pobrania - http://www.webpc.pl/czcionki/index137-0-79.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Ewentualnie mozesz polaczyc swoje inicjaly i dodac literke od ksywki i wyjdzie KGB o i tak opisanych wobkow chyba na bank nie znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi