Skocz do zawartości

Marker lub pisak do podpisywania woblerków

Rekomendowane odpowiedzi

Możesz też pokombinować z połączeniem/przetworzeniem/charakterem liter i stworzyć coś w rodzaju logo, które będzie unikalne.

W google znajdziesz dawkę inspiracji: google.pl/search?q=jg+logo....

O to mi właśnie chodziło, tylko Tyś to lepiej w słowa ubrał  ;)

@suhar ziomku a wmieść <bobesku> w 2cm wobka.Da rade ale  cały spód lub bok woblera bym musiał zamazać podpisem.

Przypomniałeś mi, jak kolega nad Regą, nudząc się po dniu bez brania, napisał na blaszce pisakiem "ugryź mnie".

I złowił. 

Kolejnego wieczoru już wszyscy pisali "weź mnie do buzi", "posmakuj", "mniam mniam", a jeden zmieścił nawet "to najlepsze danie w mieście" :D Zasmarował całego woblera.

P.s. - to była jedyna trotka za wyjazd

P.s 2 - J.G - nie spotkałem

• Like 2

Kuba, weź se od razu zrób JaG, fajnie brzmi, i małe prawdopodobieństwo że są takie ;)
Pojedyncze litery inicjałów już raczej zajęte, ja swoją historię z inicjałami na początku swojego wątku napisałem...

Tak przy okazji, podziw dla rękodzielników którzy piszą całe nazwisko fajnym podpisem na tak małej powierzchni, super to wygląda Panowie ;)

Edytowane przez PGr1

Dzięki panowie za pomysły:)

Coraz bardziej jestem za podpisem "bobesku" lub nazwiska...tego  nikt nie będzie miał i na pewno nigdzie nie spotkam na innym woblerku --a o to mi właśnie chodzi.

Bo rzeczywiście już chyba wszystko było jeżeli chodzi o różne inicjały.

....

Mam zamówiony najmniejszy Uni-Pin więc od wobków 3.5cm w górę dam spokojnie radę podpisać ...

Właśnie prowadzę trening na "gołych" korpusach zwykłym długopisem  i od 3cm dobrze to wygląda...

Najwyżej 2cm nie będę podpisywał .

Edytowane przez bobesku

Podpinam sie do tematu,mam także pytanie co do podpisów.Podpisywanie na jasnym tle ok.uni-pin-wiadomo,ale jesli chodzi o tego typu pisak w jasnym kolorze,który wyraźnie widać na ciemnym tle?Najlepiej żeby był jak najcieńszy,najlepiej tez żeby współpracował z poliuretanem.

Edytowane przez wildriver

Podpinam sie do tematu,mam także pytanie co do podpisów.Podpisywanie na jasnym tle ok.uni-pin-wiadomo,ale jesli chodzi o tego typu pisak w jasnym kolorze,który wyraźnie widać na ciemnym tle?Najlepiej żeby był jak najcieńszy,najlepiej tez żeby współpracował z poliuretanem.

Jeszcze lepiej jak zrobisz kalkomanię swoich inicjałów i nałożysz na wobka a potem zalakierujesz.Na kartce A4 wejdzie tego trochę.Zero problemów powtarzalność 100%.

Jeszcze lepiej jak zrobisz kalkomanię swoich inicjałów i nałożysz na wobka a potem zalakierujesz.Na kartce A4 wejdzie tego trochę.Zero problemów powtarzalność 100%.

Tomy- 100% racja,widziałem jak to działa-polecam :) No chyba że musi być to odręcznie .........tu już tylko ćwiczyć rękę co by "kulfonów" nie stawiać ;)

Ja bym sobie takiej czynności jak podpis nie komplikował. :) .Idzie bardzo szybko,na 3minuty do wody i lecisz.Wyćwiczyć rękę można ale korpusy mają różne krzywizny a do każdej łapę ustawić sobie żeby wychodziło tak samo?Ciężko.Dla mnie podpis powinien być na grzbiecie wobka,boki bym zostawił w spokoju.Co za sens pracować nad designem jesteś zadowolony a na końcu zrąbać to literkami,bo na pewno inicjały nie podnoszą poziomu odwzorowania ryby w realu.Popróbuje u siebie z tą nazwą firmy na woblerze i wkleję fotki za jakiś czas.No!do m-ca.

Edytowane przez Tomy

• 2 tygodnie później...