Hubertus Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Ten pierwszy, mam takiego na warsztacie, będzie totalnie przerobiony, bardzo fajny blank, tylko ilość lakieru masakryczna, po szlifowaniu i przezbrojeniu w normalne przelotki będzie extra rzeczny uniwersał. Edytowane 4 Stycznia 2015 przez Hubertus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 poza tym będziesz miał na wędce napisany model na blanku SBM.... potem AX lub BX lub CX potem długość np 270 i moc np L, MLPrzykładSBMAX270ML Piszę z pamięci jeśli się mylę niech mnie ktoś poprawi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brambor Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) AX to ten, ma inne omotki. Edytowane 4 Stycznia 2015 przez Brambor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 AX właśnie mam takiego na warsztacie, będzie totalnie przerobiony, bardzo fajny blank, tylko ilość lakieru masakryczna, po szlifowaniu i przezbrojeniu w normalne przelotki będzie extra rzeczny uniwersał. Widziałem Beastmastery obrane ze skóry i ubrane na nowo i..... Wychodzą z tego fajne kijki zaskakująco różne(na plus) od oryginału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perla Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 To raczej nie jest AX .Ax jest na podwójnych stopkach .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brambor Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 W modelach do 30g były właśnie na pojedynczy stópkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Chyba znalazłem w necie, to będzie SBM270L. Kij będę miał dopiero za parę dni, kupowałem na szybko w ciemno, mając tylko te 3 zdjęcia i opis kija od osoby, która absolutnie nie zna się na wędkarstwie i dla niej to był "Beastmaster C.W."... Mam nadzieję, że 250zł za kijek nie będzie wyrzucone w błoto... Edytowane 4 Stycznia 2015 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ten pierwszy, mam takiego na warsztacie, będzie totalnie przerobiony, bardzo fajny blank, tylko ilość lakieru masakryczna, po szlifowaniu i przezbrojeniu w normalne przelotki będzie extra rzeczny uniwersał.Hubert, też mam takowego do przezbrojenia.Wersja 3m, 10-30g.Jakí może być realny wyrzut tego kijka, co by dźwignął w rzecznym nurcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perla Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 A to sorry za dezinformacje, Mam takiego ax od 50 100 dlatego zasugerowałem ze powinien mieć przelotki na podwójnych stopkach.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Moim największym błędem była sprzedaż swojego AX 270 15-40 za jakieś śmieszne pieniądze (nie chciałem zarabiać bo kupiłem też na wyprzedaży) , ten z tematu to oczywiście wersja pierwsza bez żadnych oznaczeń AX,BX po prostu BeastMaster.Z tego co czytam lubisz Żbiku szybkie i raczej nie siadające pod gumką blanki - ten z pewnością będzie wolniejszy i o parabolicznym wręcz ugięciu.Seria skończyła się dla mnie na modelu BX , następne są ok, ale to nie jest już to samo czyli po prostu wędkarski AK47 , zakopiesz, utopisz , odpędzisz dzikie zwierzęta a kłusownikowi nabijesz guza , wykarczujesz sobie wiosną drogę na łowisko a na zimę zrobisz pogrzebacz do kominka by wiosną po założeniu przelotek łowić dalej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 100% pewnośći AX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) 100% pewnośći AXstawiam wszystkie swoje kije i kołowrotki do zakładu, że to nie jest AX - zakład ? Edytowane 4 Stycznia 2015 przez Szymon82 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 stawiam wszystkie swoje kije i kołowrotki do zakładu, że to nie jest AX - zakład ? uu to jaki to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 100% pewnośći AXTo nie jest AX,tylko SBM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Po prostu BeastMaster - AX to druga seria i kolejno BX,CX,DX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 shimano bestmaster AX miałem takiegoi i wyglada identycznie -żadnych różnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Czy ktoś rozpozna po poniższych zdjęciach, która to seria: AX, BX czy CX?Pierwszy wypust... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) shimano bestmaster AX miałem takiegoi i wyglada identycznie -żadnych różnic.Różnice tak na pierwszy rzut to inny uchwyt i inne omotki - AX na przelotkach ma maty a przy fore jak mnie pamięć nie myli brązowo złote omotki.Kolega Brambor wstawił fotki AX.jak ktoś potrzebuje dokładnego info najlepiej zapytać u pewnego źródła - wyżej już się nie da Edytowane 4 Stycznia 2015 przez Szymon82 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brambor Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 AX ma inne omotki i uchwyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 sprawdzę w papierach bo możliwe że gdzieś posiadam gwarancję.. miałem i AX i tego z pierwszego zdjecia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 shimano bestmaster AX miałem takiegoi i wyglada identycznie -żadnych różnic.http://rod.kvazarvps.com/katalog/rods/Shimano/Beast%20Master%20Spinning.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 BeastMaster SBM270MH (ten pierwszy - przed AX) A teraz dla porównania AX czyli SBMAX240MH. Inny uchwyt i omotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Chyba znalazłem w necie, to będzie SBM270L. Kij będę miał dopiero za parę dni, kupowałem na szybko w ciemno, mając tylko te 3 zdjęcia i opis kija od osoby, która absolutnie nie zna się na wędkarstwie i dla niej to był "Beastmaster C.W."... Mam nadzieję, że 250zł za kijek nie będzie wyrzucone w błoto... Jest to na 100 procent SBM270M pierwsza wersja Beastmastera. Za te kase to dla samego blanku było warto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) @godski,ale pięknie zachowane kijki ... pozazdrościć . Edytowane 4 Stycznia 2015 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) thx @godski - załatwiłeś mi spokojny sen i nie będę szukał.. cholera jak to można się pomylić a szedł bym w zaparte... edit; ja swojego sprzedłem bo był za ciężki(3m,10-30cw) ale fakt katapulta z niego była ostra, kumpel do dziś łowi... Edytowane 4 Stycznia 2015 przez tibhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi