Żbiku Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Ale tylko z KFC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Znajdzcie mi serie SBM, AX lub BX w długości 240cm i mocy MH czyli 14-40g Jest Ci u mnie na stanie taki SBM jakiego szukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Skolko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Skolko? Niestety na użytek własny Edytowane 30 Stycznia 2015 przez Baars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 To po co kusisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) To po co kusisz? w sumie to sam nie wiem. Co Cie tak wzięło na ten model, jakie ma znaleźć przeznaczenie u Ciebie. U mnie chodzi w trollu, ale i z reki spokojnie obgoni. Mają te blanki cos w sobie... Edytowane 30 Stycznia 2015 przez Baars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 @Żbiku, jeśli 2,7 m wchodzi w rachubę to wiem, gdzie taki stoi za około 300 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 240MH to idealna długość i c.w. na pewne łowisko specjalne niedaleko mnie, gdzie jestem dość często i gdzie trafiają się na prawdę piękne ryby. BM SBM 270MH mam właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ten 2,7 o którym pisałem to AX. Wiem, że AX 240MH jest w posiadaniu @godskiego, pomęcz go, może będzie chciał się pozbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ten 2,7 o którym pisałem to AX. Wiem, że AX 240MH jest w posiadaniu @godskiego, pomęcz go, może będzie chciał się pozbyć.Łukasz, przestań mnie męczyć Na razie zostaje. Ale wkrótce przegląd staroci. Wild River do 1,5 oz prawdopodobnie na sprzedaż. Stara seria . Kupiony u żbika. I Ugly Stick 2,10 do 40 g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Łukasz, przestań mnie męczyć Na razie zostaje. Ale wkrótce przegląd staroci. Wild River do 1,5 oz prawdopodobnie na sprzedaż. Stara seria . Kupiony u żbika. I Ugly Stick 2,10 do 40 g. To za karę, że mi nie chciałeś sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Łukasz, przestań mnie męczyć Na razie zostaje. Ale wkrótce przegląd staroci. Wild River do 1,5 oz prawdopodobnie na sprzedaż. Stara seria . Kupiony u żbika. I Ugly Stick 2,10 do 40 g. 1,5 oz czyli do 42 g ? Czy przypadkiem nie masz tego do 35 ? Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Szymon82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) 1,5 oz czyli do 42 g ? Czy przypadkiem nie masz tego do 35 ?Tak, przepraszam za pomyłkę. 3/8- 1 1/4 oz. WS86MHF2 Edytowane 31 Stycznia 2015 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Znajdzcie mi serie SBM, AX lub BX w długości 240cm i mocy MH czyli 14-40g a ile dajesz za bx 240 cm do 40gr stan bdb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 To zależy Sprzedający ustala cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 To zależy Sprzedający ustala cenę wiem wiem muszę przemyśleć czy go sprzedać czy przerabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) Poprosiłem Rafała @Skałka o małą fotorelację z przebudowy moich Shimano BM SBM 270MH i Diaflash EX 270 5-20g. Dziś dostałem parę fotek z placu boju, kije jeszcze nie skończone. Efekt przerósł moje oczekiwania Może na zdjęciach nie widać ale opis BM jest w kolorze złotym, pasującym do kolorystyki całego kija Nie mogę się już doczekać końca pracy i gotowych patyków w domu Edytowane 4 Lutego 2015 przez Żbiku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Piękne , a kto tak go super opisał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Mi też się podoba...Szczególnie Diaflash, mimo, że to nie mój styl.Ładnie komponuje się uchwyt z oryginalnym foregrip-em:-)Opis BM też świetny, czcionka jak z drukarni;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Wszystko to zasługa Mistrza Skałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Kolejne wersje SBM na portalach http://olx.pl/oferta/spining-bestmaster-aj-sp-270-cw-5-20gr-CID767-ID8MMiB.html#443cd5c133http://olx.pl/oferta/spining-bestmaster-biofibre-270-cw-20-50gr-s-d-r-ea-sp-CID767-ID8MM9L.html#443cd5c133http://olx.pl/oferta/spining-shimano-bast-master-3-0m-15-40g-CID767-ID48BOp.html#bce92d792f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JL48 Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Mam kilka SBM, jeden nówka sztuka, kupiony rok temu, tylko na specjalne okazje wykorzystywany ale jego nie mam sumienia naruszyć - będzie miał dożywocie. Natomiast 2,7 SBM MH może warto by było poprawić bo charakterystykę ma wyjątkową i niektórzy są lekko zdziwieni jego miękką pracą (dla mnie ma ona pewną urokliwą wartość), mocno mu można poprawić parametry po oskrobaniu i wymianie przelotek? jakie przelotki tam zastosować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Ja wstawiłem do takiego kijka Fuji Alconite Y 25-5. Blanku jednak nie skrobałem, zostawiłem oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JL48 Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Ze skrobaniem mam tak samo - wielka szkoda to naruszać,wymiana przelotek kusi mnie niesamowicie, poczekam na Twoją opinię jak go dostaniesz i ciut połowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Po oskrobaniu, wypolerowaniu i wtarciu lakieru wygląda jak oryginał a waży pół kilograma mniej. Za moimi plecami właśnie schnie BX 240 H. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi