wesol Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 A jaki kręcioł byście polecili do SpeedMastera albo Beastmastera 270 MH? Ja celuję w tańszy kręcioł Jaxon VX Machine 300,waży nieco ponad 300 gr.Myśle że przynajmniej 350gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 ZX 300 waży dokładnie 345 gr,więc powinien podejść . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Te 350g kręcioł to takie minimum Sam mam przezbrajanego SBM270M i 310-gramowy TP wyważa go średnio... 50g w dolnik daje dużo lepsze wyważenie, tak więc cięższy kręcioł lepiej by go wyważył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ja tam ze swoim BMAX270MH łaziłem z podpiętym kołowrotkiem 310 g . Jak kij źle wyważony to za wiele się i tak nie poprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Ale to egzemplarz pod multika,chyba,że się oberżnie pazur .??? coś mi nie pasowało w tym uchwycie, te przelotki też takie małe i kołowrotek po przykreceniu jakoś nie pasował do całości, - dzięki za oświecenie! ...najwyżej sprzedam travela - albo tak jak sugerujesz "oberżnę" pazura - albo jedno i drugie !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Obcięcie pazura mało da. Trzeba by jeszcze przezbroić w inne przelotki To jest wersja 198cm 15-40g?Jak będziesz chciał sprzedać to daj znać, byłbym chętny Edytowane 28 Marca 2015 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Obcięcie pazura mało da. Trzeba by jeszcze przezbroić w inne przelotki.To jest wersja 198cm 15-40g?Jak będziesz chciał sprzedać to daj znać, byłbym chętny Kuba Ty też uważasz, że nie rozróżniam castingu od spinningu!? Ludzie nie załamujcie mnie z rana! MODEL niby Medium Heavy = 6'6", 8-20lb, 3/8 - 5/8 oz ale myślę , że realnie to do 40-50g.Co do sprzedaży to rzuć propozycję na priv - zobaczymy!? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Nie no, nie podejrzewam Cię o to Zapomniałem wprawdzie ustawić ikonkę ";)" na końcu mojej wypowiedzi ale mam nadzieję, że odebrałeś to jako lekki żart Odnośnie ceny, hmmm ciężki temat, bo nie ma porównania do niczego. Ale "rzucam" moją ofertę na priv Edytowane 28 Marca 2015 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kon Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Piękny temat!! Piękne kije!! Z duszą Ja zabeastowany ale na lekko, SBMBX24ML, SBMAX24L i w drodze właśnie travel AX jeno 2-10g :DWidzę, że jednak nie jestem inny... a już nieraz miałem wątpliwości...;-)W dobie ultrafastów i kijów od mioteł, Beasty to jakieś archaizmy... ale takie wszak kochamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenti20 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Widziałem tego travela na olx ale dla mnie małe cw. Sam tez czekam na przesyłkę .Udało mi sie dorwać sbm2,40 10-30 pierwszego wypustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anowi Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 BX spokojnie można jeszcze do 250pln znaleźć. Z AX jest nieco większy problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) BX spokojnie można jeszcze do 250pln znaleźć. Z AX jest nieco większy problemPosiadam BX STC 270/300cm do 50g. Leży i się kurzy , chętnie się go pozbędę w dobrej cenie. Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez Mik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Jeśli by ktoś chciał to ja również sprzedam 2 customowe BM'y z pierwszej serii SBM:- 270M (270cm 10-30g)- 240MH nowy! (240cm 15-40g) Bardzo lubię te modele, bo to cholernie uniwersalne kije. Jednak 270M dubluje mi się z rodmasowskim Phenixem, a 240MH został zastąpiony travelem StC, bo ten kij ma służyc do zadań specjalnych, stąd krótszy skład wygodniejszy. Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenti20 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 To ja tego bx stc przyrezerwuje do czasu odpowiedzi na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenti20 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) To ja tego bx stc przyrezerwuje do czasu odpowiedzi na pw.Ok zabieram Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez lenti20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Shimano BeastMaster z pierwszej serii, dane katalogowe. Może komuś się przydadzą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaex Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Shimano BeastMaster z pierwszej serii, dane katalogowe. Może komuś się przydadzą. Poświęciłem sporo czasu na znalezienie tego. Dane AX i póżniejszych są do dostania w sieci, ale pierwszej serii nie znalazłem. Dziękuję za udostępnienie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Dla porównania w jednym miejscu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polifem8 Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Mój idealny zestaw na szczupaka z łodzi(zdjęcie b.stare broda jeszcze czarna). Pierwszy model Beastmastera i Slammerek amerykański(nigdy nie plątał plecionki). Pletka power pro. Stare dobre czasy(penn z pierwszego roku produkcji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperec1 Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Witam Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jaką długość ma dolnik w BM BX 240 i 270 od środka stopki i w całości? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 bx 240 - 35 i 50 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperec1 Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Dzięki wielkie, jak by ktoś miał jeszcze wymiar 270 bardzo byście mi pomogli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaex Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Ciekawostko - zagadka, jak w tytule wątku - jaki to model? Uprzedzam, że zagadka wbrew pozorom nie jest łatwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) Zagadka jest bardzo prosta. To SBM w pokrowcu od serii AX. Żadna filozofia Tez kiedyś taki identyczny zestaw kupilem Edytowane 14 Marca 2016 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 To pewnie ten z OLX-a z Gogolewa .W dobrej cenie był,ale pokrowczyk nie od tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi