Patryk022 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 A jak się kijek sprawował?Pod jaką rybę go stosowałeś ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 To AX , drugi wypust .Wart od 150 do 400 zł w zależności od fantazji sprzedającego lub napalenia nabywcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 (edytowane) A jak się kijek sprawował?Pod jaką rybę go stosowałeś ? Pozdrawiam Dla mnie to typowy kijek szczupakowy pod średnie przynęty i raczej nie widzę innego zastosowania na naszych krajowych łowiskach. W połączeniu z plecionką sprawował się bardzo dobrze.Z tego co pamiętam miałem wersję 2,40 m 10-30 gr. Edytowane 12 Czerwca 2018 przez Grzegorz B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Dziękuję za odpowiedź. Jest do kupienia za 200zł już z kw. 270, 14-40g. Ja odpuszczę zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Koledzy,co to jest za kij beast master 180l sbm 180 l,jaki jest jego c.w. waga tego kija i ewentualnie cena,oraz zastosowanie,/chciałbym go na pstragi pod obrotówki 2 lub woblery/,dziękuję za ewentualna informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Dziękuję za odpowiedź. Jest do kupienia za 200zł już z kw. 270, 14-40g. Ja odpuszczę zakup Jeżeli szukasz kija typowego pod nasze polskie szczupaki to moim zdaniem jest to bardzo fajna opcja Zresztą niejednokrotnie chwalona na forum... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 (edytowane) Serii wędek BeastMaster z zielonymi omotkami(przed AX) były conajmniej dwie. Jedna seria ma montowany fabrycznie zaczep do przynęt. Co za tym idzie dolniki różnią się wizualnie.Jesteś pewien, ze tak jest? Miałem kilka modeli pierwszej serii BM, tych z kolorowa omotka na dolniku i nigdy nie miały zaczepu na przynete. Nie znalazłem tez takiej wersji w necie na zdjęciach. Może ktoś po prostu sobie dorobił zaczep? Edytowane 15 Czerwca 2018 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaex Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 @Żbiku, faktycznie były wersje z zaczepami z pierwszej serii. Zarówno travele jak i dwu/trzy-składy. Proste srebrne oczko przy zielonych omotkach. Mam trzy takie, mogę później wrzucić zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Na zdjęciach widać dwie wersje-pierwsza ma zaczep,a na ostatniej focie razem z wersją AX jest wersja bez zaczepu (omotka jest taka sama,jak górna nad napisem,za to w wersjach z zaczepami te omotki się różnią.https://www.olx.pl/oferta/shimano-beastmaster-sdr-2-40m-10-30g-okazja-CID767-IDtAedX.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Faktycznie. Ciekawe, skąd ta różnica w zaczepie? Miałem akurat ta wersje 240cm 10-30g i moj egzemplarz nie miał zaczepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 (edytowane) Po prostu był wypust wcześniejszy i późniejszy lekko zmodyfikowany. O tym, że były 2 różne serie zielonych beastmaster'ów pisałem kilka stron wcześniej. Dla porównania do powyższego. Edytowane 16 Czerwca 2018 przez asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Mam AX 270 20-50.Moim zdaniem super wędka na sumy z ręki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 A moj ma taka petelke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 A moj ma taka petelke Późniejsze wersje były już wypaśne,z pętelkami,tylko pierwsza była w standardzie i wersji luksusowej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraken Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 SBMBX30M - czyli 3.00 m, cw. 10 - 30 g. Jakie macie doświadczenie z tym kijem? Czy nada się na bolenia i sporadycznego łowienia szczupaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konopaa Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 SBMBX30M - czyli 3.00 m, cw. 10 - 30 g. Jakie macie doświadczenie z tym kijem? Czy nada się na bolenia i sporadycznego łowienia szczupaków? 20180619_191519.jpgMam 2.7bx właśnie na bolenia i nie będę szukać innego. Ze szczupłym też sobie poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarski365.pl Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 ma ktoś katalogi Shimano z lat produkcji pierwszych wersji Beastmasterów i może napisać (lub wrzucić skan) jakie były modele (długość i cw) w pierwszej i drugiej wersji (AX) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 ma ktoś katalogi Shimano z lat produkcji pierwszych wersji Beastmasterów i może napisać (lub wrzucić skan) jakie były modele (długość i cw) w pierwszej i drugiej wersji (AX)http://jerkbait.pl/topic/50756-shimano-beastmaster/?p=1759194 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarski365.pl Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 no właśnie, a ja mam kijek i pokrowiec którego nie ma w zestawieniu tj SBMAX240L 3-15g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Pytanie Ile jest warty, fabrycznie nowy beastmaster DX 270H 20-50? I czy to jest dobra propozycja na ciężkie wiślane oranie dna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Na Alle... 445zł, czy dobry, zależy co uznać za ciężkie oranie 35g+3 cale da radą takim kijkiem tylko taką gramaturą rzucałem, kolega z łódki wziął moją wędkę, ja wykonałem parę rzutów jego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 To biorę. Mam ją do kupienia za dużo mniej. Jak nie będzie mi leżała to poleci na giełdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 To biorę. Mam ją do kupienia za dużo mniej. Jak nie będzie mi leżała to poleci na giełdę Pośpiech jest wskazany,ale nie przy kupnie wędki. (Cena z Alle... jest "chorą" ceną). Zobacz na serię EX- Lepsza,tańsza,z gwarancją. Aktualnie masz w wielu miejscachpromocje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Czyli nie warto brać za 250zł nowego kija który nie widział wody ? Rozejrze się za tym EX ale to już będę celował w 14-40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Pamiętać tez należy, ze legendarne pancerne BM skończyły się na serii BX. Wg mnie obecne Beastmastery niczym się nie wyróżniają, takie same wędki są w Dragonie, Kongerze czy Mikado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi