Skocz do zawartości

Shimano BeastMaster

Tadeusz67

Rekomendowane odpowiedzi

A jak się kijek sprawował?

Pod jaką rybę go stosowałeś ?

Pozdrawiam

Dla mnie to typowy kijek szczupakowy pod średnie przynęty i raczej nie widzę innego zastosowania na naszych krajowych łowiskach. W połączeniu z plecionką sprawował się bardzo dobrze.

Z tego co pamiętam miałem wersję 2,40 m 10-30 gr.

Edytowane przez Grzegorz B.

Dziękuję za odpowiedź. Jest do kupienia za 200zł już z kw. 270, 14-40g.

Ja odpuszczę zakup

Jeżeli szukasz kija typowego pod nasze polskie szczupaki to moim zdaniem jest to bardzo fajna opcja :) Zresztą niejednokrotnie chwalona na forum...

• Like 2

Serii wędek BeastMaster z zielonymi omotkami(przed AX) były conajmniej dwie. Jedna seria ma montowany fabrycznie zaczep do przynęt. Co za tym idzie dolniki różnią się wizualnie.

Jesteś pewien, ze tak jest? Miałem kilka modeli pierwszej serii BM, tych z kolorowa omotka na dolniku i nigdy nie miały zaczepu na przynete. Nie znalazłem tez takiej wersji w necie na zdjęciach. Może ktoś po prostu sobie dorobił zaczep?

Edytowane przez Żbiku

Na zdjęciach widać dwie wersje-pierwsza ma zaczep,a na ostatniej focie razem z wersją AX jest wersja bez zaczepu (omotka jest taka sama,jak górna nad napisem,za to w wersjach z zaczepami te omotki się różnią.

https://www.olx.pl/oferta/shimano-beastmaster-sdr-2-40m-10-30g-okazja-CID767-IDtAedX.html

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

To biorę. Mam ją do kupienia za dużo mniej. Jak nie będzie mi leżała to poleci na giełdę

Pośpiech jest wskazany,ale nie przy kupnie wędki. (Cena z Alle... jest "chorą" ceną). 

Zobacz na serię EX-  Lepsza,tańsza,z gwarancją. Aktualnie masz w wielu miejscach

promocje.