Patryk022 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 https://www.olx.pl/oferta/wyprzedaz-wedek-g-loomis-shimano-tica-cormoran-konger-CID767-IDvha62.html Jakby ktoś chciał to jest BM z pierwszej serii za 350zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 (edytowane) Pierwsze serie beastmasterów to pancerne kije, można nimi trzciny kosić . Trzeba natomiast mieć na uwadze, że swoje ważą i lecą na pysk. Mam SBMAX300MH do 40g i pierwszą serię 270XH do 100g. Nie było łatwo je kupić ale cierpliwość opłaciła się. Po pierwszych testach oba kije trafiły na warsztat do forumowego kolegi http://jerkbait.pl/user/45769-tomek-wielgus/zostały przerobione i już nie lecą na pysk. Teraz pozostało już tylko łapać. Edytowane 17 Sierpnia 2018 przez krisspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Bx ,swietna seria. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barbel Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Witam czy to AX czy BX ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konopaa Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 ax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Wygląda na AX'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Na gorze BX, na dole AX, wiec ten Twój to AX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barbel Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Witam czy to aż czy bx brak oznaczeń na blanku 270cm i chyba do 40g pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaex Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Czytałeś co koledzy odpisali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barbel Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Tak dzięki tel mi nie ogarną i dodałem drugi raz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 brak oznaczeń na blankuNie ma kodu na górnym elemencie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaex Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Moje AX-y miały, tak jak Szymon piszesz. Tylko pierwsza seria nie, z wyłączeniem traveli - tam były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Szybko się ścierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barbel Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 (edytowane) Racja widzę napis ale prawie znikł dzięki przezbrajam dziada Edytowane 16 Października 2018 przez Barbel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinnONB Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Panowie zamówiłem Okume Black Rocka ale go nie mieli na stanie, z czegoś ciekawego w tym sklepie znalazłem tytułowego BeastMastera podobno w ramach rekompensaty mam mieć super cenę Jest to wersja EX 240cm 14-40g cena w sklepie to 374zł wart tych pieniążków ? Kojarzy ktoś czy on ma uchwyt na przynęty oraz jego realny ciężar wyrzutu ? Poradzi sobie np ze sliderem 10S i gumami 43g ? Czy to już dla niego za dużo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Mam o oczko mocniejszy (20-50g) i max co nim rzucałem to Cannibal 15cm + 25g i daje rade. EX posiada uchwyt do przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinnONB Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 (edytowane) Dawał z tym radę lekko czy to już raczej jego max ? Ja myślę tym do 40g rzucać maksymalnie Cannibalem 15cm (33g) + główka 10g, myślałem też spróbować slidera 10s (46g). Gryzie mnie to czy poradzi sobie z tym czy to już za dużo. Edytowane 30 Października 2018 przez SpinnONB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Dawał radę ale dużo więcej bym mu nie założył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinnONB Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Było to jeszcze dość komfortowe łowienie ? Czy już raczej ostrożne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzikiBill Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 (edytowane) Witam, zastanawiam sie nad dobrym spinningiem na łapanie z łódki, głownie szczupaków. Dzięki pochlebnych opinii doświadczonych wędkarzy trafilem na ślad handmade Xzoga albo Beastmastera 240BX, ewentualnie AX. Gdzie takiego BM jeszcze można dostać ?. Ewentualnie czy ktoś ma taka wędkę na sprzedaż ?? Czy gramatura 14-40g nie będzie za duża do miotania gumami w gramaturze 10-25g?? czy dostępne były wersje 10-30g ??.Ewenatualnie jakie wędki są godne polecenia?? Edytowane 8 Listopada 2018 przez DzikiBill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Mam 240 M 10-30 g z pierwszej serii przed AX. Napisałem priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz! Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Witam, zastanawiam sie nad dobrym spinningiem na łapanie z łódki, głownie szczupaków. Dzięki pochlebnych opinii doświadczonych wędkarzy trafilem na ślad handmade Xzoga albo Beastmastera 240BX, ewentualnie AX. Gdzie takiego BM jeszcze można dostać ?. Ewentualnie czy ktoś ma taka wędkę na sprzedaż ?? Czy gramatura 14-40g nie będzie za duża do miotania gumami w gramaturze 10-25g?? czy dostępne były wersje 10-30g ??.Ewenatualnie jakie wędki są godne polecenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz! Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 14-40 bedzie w sam raz. BM maja opis cw. tak na granicy ciezaru maksymalnego rzeczywistego. Te do serii bx, te mam, reszty nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Miałem BX, AX i mam pierwszą serię. BX dużo różni się od AX nie wspominając już o pierwszych wypustach BM. We wcześniejszych postach wysłałem zdjęcia porównujące AX i starczego BM w wersjach XH. Marek Szymański: "Lubię Beast Mastery Shimano. Mówię na nie „tanie mięso”. Za tę cenę w żadnej innej ofercie nie dostaniemy tyle dobroci. 30 gramowym Beast Masterem 270 cm, bezstresowo wyholujemy 20 kg rybę..." http://jerkbait.pl/topic/17321-artyku%C5%82-prawdziwy-wi%C5%9Blak-marek-szyma%C5%84ski-wywiad/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek95 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Witam, czy łowi ktoś takim kijem shimano beastmaster seabass 270 do 120g? Chciałbym przeczytać kilka opinii o nim, interesuje mnie również jaka jest długość dolnika? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi