Skocz do zawartości

Shimano BeastMaster

Tadeusz67

Rekomendowane odpowiedzi

Ale to egzemplarz pod multika,chyba,że się oberżnie pazur :P .

???

coś mi nie pasowało w tym uchwycie, te przelotki też takie małe i kołowrotek po przykreceniu jakoś nie pasował do całości,

- dzięki za oświecenie!

...najwyżej sprzedam travela - albo tak jak sugerujesz "oberżnę" pazura - albo jedno i drugie !?

Obcięcie pazura mało da. Trzeba by jeszcze przezbroić w inne przelotki.

To jest wersja 198cm 15-40g?

Jak będziesz chciał sprzedać to daj znać, byłbym chętny ;)

Kuba Ty też uważasz, że nie rozróżniam castingu od spinningu!? Ludzie nie załamujcie mnie z rana!

MODEL niby Medium Heavy = 6'6", 8-20lb, 3/8 - 5/8 oz ale myślę , że realnie to do 40-50g.

Co do sprzedaży to rzuć propozycję na priv - zobaczymy!?

• Like 1

Nie no, nie podejrzewam Cię o to ;) Zapomniałem wprawdzie ustawić ikonkę ";)" na końcu mojej wypowiedzi ale mam nadzieję, że odebrałeś to jako lekki żart ;)

Odnośnie ceny, hmmm ciężki temat, bo nie ma porównania do niczego. Ale "rzucam" moją ofertę na priv ;)

Edytowane przez Żbiku

Piękny temat!! Piękne kije!! Z duszą :)

Ja zabeastowany ale na lekko, SBMBX24ML, SBMAX24L i w drodze właśnie travel AX jeno 2-10g :D:D

Widzę, że jednak nie jestem inny... a już nieraz miałem wątpliwości...;-)

W dobie ultrafastów i kijów od mioteł, Beasty to jakieś archaizmy... ale takie wszak kochamy :)

• 4 tygodnie później...

Jeśli by ktoś chciał to ja również sprzedam 2 customowe BM'y z pierwszej serii SBM:
- 270M (270cm 10-30g)
- 240MH nowy! (240cm 15-40g)

Bardzo lubię te modele, bo to cholernie uniwersalne kije. Jednak 270M dubluje mi się z rodmasowskim Phenixem, a 240MH został zastąpiony travelem StC, bo ten kij ma służyc do zadań specjalnych, stąd krótszy skład wygodniejszy.

Edytowane przez Żbiku
  • Like 1

• 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...