Kamil_Be Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Owszem. I jest to jednorazowa akcja mająca na celu wprowadzenie towaru na rynek. Długo też nie potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Ws. reklamy proszę o kontakt z adminem (@remek albo @Friko) 2500 i 3000 nie istnieja na JDM.Mozesz napisac cos wiecej o tych modelach ?Waga ? pojemnosc szpuli ? przelozenie ? dlugosc ramienia korbki ? typ knoba ? Dzieki Edytowane 11 Marca 2015 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Zaraz napiszę ale najpierw skoczę do piekarni po bułki Oba mają mieć pojemność szpulki podobną do Certate, korba RCS - długości nie podają. Uchwyt typu T soft coat. Mag Sealed i cała reszta jak w pozostałych. Sory za podanie cen moderatorze <<edit>> To nie jest giełda ani sklep. Edytowane 11 Marca 2015 przez mario 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 I proszę , ludzkie ceny zza Odry przywędrowały nad Wisłę - od AM do FM . I pięknie https://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/daiwa-exist-ii-g3-a17-p443-k16131.html . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 I proszę , ludzkie ceny zza Odry przywędrowały nad Wisłę - od AM do FM . I pięknie https://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/daiwa-exist-ii-g3-a17-p443-k16131.html . Postanowiono opuscic wstydliwa zaslone milczenia nad generacja 2012 i jego cenami w Europie ? Czemu to sie nazywa Exist II a nie Exist III ? Moze jakis stazysta wstawia tam produkty na www. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Czy szpulki od starszej generacji Exista '12, Certate '13 będą pasowały do nowego? To samo ze szpulkami RCS podejdą do Exista '15? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 http://all.daiwa21.com/fishing/chart/notice.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Ja wole Twin Powery i normalne zycie niz 16 godzin w korporacji i Existy czy Stelle do d..y :) exactly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 exactly Panowie, nie ma co się frustrować. Nie każdy może w pełni korzystać z dòbr tego świata hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 No nie każdy za punkt honoru stawia sobie łowienie existem czy stellą. Ale każdy chce mieć efekty, a często stella czy exist tego nie dają..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 czytam ten temat i tak się zastanawiam ile co niektórzy by zapłacili za spinfishera czy redarca jak by był ładniej pomalowany jak np.exist czy stella i miał by napisy daiwa lub shimano, podejrzewam że tyle samo co za exista lub stelle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 czytam ten temat i tak się zastanawiam ile co niektórzy by zapłacili za spinfishera czy redarca jak by był ładniej pomalowany jak np.exist czy stella i miał by napisy daiwa lub shimano, podejrzewam że tyle samo co za exista lub stelle Wiec myslisz, ze jestesmy idiotami co na kolowrotkach sie nie znaja??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Wiec myslisz, ze jestesmy idiotami co na kolowrotkach sie nie znaja???to są twoje słowa, ja tylko uważam że te kołowrotki nie są warte takich pieniążków, płaci się za markę i flagowe modele tych firm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Hej, Ja tez uwazam, ze Stella czy Exist nie sa warte swoich pieniedzy dlatego kupuje Twin Powery, z drugiej strony chwile temu u Helmutow byla Stella 4000 za 450 ojro czyli prawie tyle samo co TP wiec juz warto i nie jest do d..y Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 japoński twin power jest jeszcze rozsądną propozycją w porównaniu do stelli, która różni się małymi detalami a jest prawie droższa o tysiaka, za exista nigdy nie zapłacę ponad 3kafle, po pierwsze że mi sie nie podoba a po drugie mam za niego dwa twin powery, zresztą wolałbym już certatkę od exista stella za 1800 już jest bardziej rozsądną propozycją niż 2500pln, chociaż twinpower bardziej mi się podoba, ale o gustach się nie dyskutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 japoński twin power jest jeszcze rozsądną propozycją w porównaniu do stelli, która różni się małymi detalami a jest prawie droższa o tysiaka, za exista nigdy nie zapłacę ponad 3kafle, po pierwsze że mi sie nie podoba a po drugie mam za niego dwa twin powery, zresztą wolałbym już certatkę od exista stella za 1800 już jest bardziej rozsądną propozycją niż 2500pln, chociaż twinpower bardziej mi się podoba, ale o gustach się nie dyskutuje Poprzestanmy na tym, ze Stella rozni sie od Twin Powera malymi detalami. Relacje cenowe, ktore widac, ze masz wspaniale ogarniete, nie beda tematem do dyskusji - wiadomo, gentelmeni o pieniadzach nie rozmawiaja. Z mojego punktu widzenia jest tak, ze wszystkie kolowrotki spiningowe roznia sie miedzy soba malymi detalami. Kolowrotki sa male, czesci sa male, albo jeszcze mniejsze. Wszystko sprowadza sie niemal do atomow. A jak kto sie nie zna, nie wyznaje, nie potrzebuje i nie widzi roznicy - to po co przeplacac ? Na swiatowych rynkach jest pewnie kilkanascie tysiecy roznych modeli kolowrotkow - sposrod nich jeden nazywa sie Shimano Stella, drugi Daiwa Exist.Naprawde trzeba chciec by na nie trafic. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 jest kilkaset tysięcy kołowrotków a na tym forum tylko kilka się przewija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 jest kilkaset tysięcy kołowrotków a na tym forum tylko kilka się przewija Mysle, ze mozesz smialo wlaczyc sie w rozwoj tego forum piszac o nowych kolowrotkach innych firm. Jesli np dystrybutor SPRO wprowadzi cos ciekawego w 197 reinkarnacji "Arca", to mysle, ze taka informacja bedzie cieszyla sie zainteresowaniem fanow tego sprzetu. Tak samo, jak Dragon jeszcze bardziej ulepszy, doskonale produkty z logiem smoka itd itp Dodam od siebie : W wedkarstwie, ale tez w innych hobby, istnieja grupy pasjonatow szukajace rozwiazan "ultimate". Nie kompromisow czy innych zaklec "wart swoich pieniedzy" czy " dobra relacja jakosci do ceny". 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cola Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Jestem szczęśliwym posiadaczem Daiwy Exist 2508, ale tak jak koledzy wyżej również uważam, że nie jest warta aż takich pieniędzy jak oferowane za ponad 3 tysiakiGdy rozgrywane były mistrzostwa w siatkówkę w Japonii, koledzy przywieźli te cudeńka i jeden z nich odkupiłem za coś około 900zł i tyle jest dla mnie wart.Rewelacyjny kręcioł na pstrąga i do tej rybki go stosuję.Nikogo nie uważam, że się nie zna na kołowrotkach, ale za 3 tysiące to można kupić z 5 innych naprawdę dobrych kołowrotków. Oczywiście jak kogoś stać to kupi i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Nie rozumiem dyskusji, wart tych pieniędzy czy nie, sprawa jak zwykle dyskusyjna.Cola miałeś szczęście, że odkupiłeś exista za 900zł.Pewnie w porównaniu do naszych krajowych zarobków taka powinna być cena.Czy ta fura jest tyle warta?http://allegro.pl/porsche-918-spyder-carbon-ceramika-s-polska-f-vat-i5178186809.htmlUważam, że zdecydowanie nie, bo mnie na nią nie stać.Powinna kosztować 50 tysięcy złotych polskich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Nie rozumiem dyskusji, wart tych pieniędzy czy nie, sprawa jak zwykle dyskusyjna.Cola miałeś szczęście, że odkupiłeś exista za 900zł.Pewnie w porównaniu do naszych krajowych zarobków taka powinna być cena.Czy ta fura jest tyle warta?http://allegro.pl/porsche-918-spyder-carbon-ceramika-s-polska-f-vat-i5178186809.htmlUważam, że zdecydowanie nie, bo mnie na nią nie stać.Powinna kosztować 50 tysięcy złotych polskich .Mnie też nie ale chyba klikne "kup teraz" A na stelle czy existy także są promocje wystarczy cierpliwie czekać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 A czemy Wy chcecie za Exista dawać ponad 3 tysie....Proszę bardzo...polski sklep,paragon,gwarancja,vat i cała reszta https://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/daiwa-exist-ii-g2-a17-p443-k16131.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 A na stelle czy existy także są promocje wystarczy cierpliwie czekać.O totototo właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 A czemy Wy chcecie za Exista dawać ponad 3 tysie....Proszę bardzo...polski sklep,paragon,gwarancja,vat i cała reszta https://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/daiwa-exist-ii-g2-a17-p443-k16131.htmlbo 3 tysie fajnie brzmi i nadaje kontrastu dla wypowiedzi pozatym lepiej mieć exista za 3 tysie niż 2.5 tysia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 bo 3 tysie fajnie brzmi i nadaje kontrastu dla wypowiedzi pozatym lepiej mieć exista za 3 tysie niż 2.5 tysia.W takim układzie "przebijam" i zapraszam do "wyskoczenia" z prawie piątki https://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/daiwa-exist-g3-a17-p443-k12013.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi