Jozi Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 W takim układzie "przebijam" i zapraszam do "wyskoczenia" z prawie piątki https://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/daiwa-exist-g3-a17-p443-k12013.htmlNo szefa w FM chyba p...o. Mam nadzieję że nie przegrał procesu o cieknące gacie i musi teraz straty odrabiać . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 bo 3 tysie fajnie brzmi i nadaje kontrastu dla wypowiedzi pozatym lepiej mieć exista za 3 tysie niż 2.5 tysia.Ja oferuję je za 2300 zł i tak ludzie narzekają że mam drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Ja oferuję je za 2300 zł i tak ludzie narzekają że mam drogo To im powiedz im - "jak drogo niech sraxony kupują" . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Zawsze tak mówię Tylko jest problem, bo nie mam Jaxona w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Zawsze tak mówię Tylko jest problem, bo nie mam Jaxona w sklepie A gdzie można znaleść sklep z Existem a nie ma w nim jaxona? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 A gdzie można znaleść sklep z Existem a nie ma w nim jaxona? W internetach! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 W internetach!Można gdzieś to kupić ? Droższe jest od google ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Można gdzieś to kupić ? Droższe jest od google ? Ja sie loguje przez telegazete. To mi taniej wychodzi (mam energoszczedny tv). 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Uwaga dla tych, co mają internety przez telefon. Brak ".pl" na końcu adresu, oznacza taryfę, jak przy rozmowach międzynarodowych ! Nie dziękujcie, porada gratis 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cola Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Jakiś czas temu najtaniej było kupić bezpośrednio z Japonii, nawet płacąc cło i podatek. Wychodzi wówczas około 1600zł-1800zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Jakiś czas temu najtaniej było kupić bezpośrednio z Japonii, nawet płacąc cło i podatek. Wychodzi wówczas około 1600zł-1800zł miałem się nie angażować w ta dyskusję, ale jak masz robić takie "wrzutki", to lepiej po prostu nie pisz nic 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 miałem się nie angażować w ta dyskusję, ale jak masz robić takie "wrzutki", to lepiej po prostu nie pisz nic Ale dlaczego nie, jakis czas temu, dosc dawno mozna bylo kupic kurtke Simms Gore-Tex za 500 zl, Calcutte 201 DC za 750 zl czy Stelle za tysiaka, wiem, kupowalem, oprocz Stelli oczywiscie :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 jakiś czas temu (jeszcze gorąca nowość) , zapewne w jakimś miejscu, można było kupić (płacąc podatki czyli około 26%) Exista 2015 za ...wychodzi jakieś 40t jenów i teraz pół jerka szuka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Ale dlaczego nie, jakis czas temu, dosc dawno mozna bylo kupic kurtke Simms Gore-Tex za 500 zl, Calcutte 201 DC za 750 zl czy Stelle za tysiaka, wiem, kupowalem, oprocz Stelli oczywiscie :) ale pisałeś, że za tysiaka , to już nie jest do d ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Ja slyszalem, ze jakis czas temu najlepiej bylo kupowac w sklepie stacjonarnym.Bo z gwaranacja.No i mozna sobie pokrecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 A ja słyszałem na filmie że ten exist nie jest podobny do daiwy bo nie ząbkuje. ktoś jeszcze coś słyszał ? ; 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 ale pisałeś, że za tysiaka , to już nie jest do d ... Bo nowka za tysiaka nie jest do d..y Zamowilem wtedy Certate i TP plus 201DC, Ginrinpeche jak likwidowali sklep mial takie ceny ale to dawno temu, dawno temu za funta bylo dwa dolary i jak sie simmsa za 200 wyczailo to mozna bylo szalec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Jakiś czas temu najtaniej było kupić bezpośrednio z Japonii, nawet płacąc cło i podatek. Wychodzi wówczas około 1600zł-1800zł Ponoć w Ornecie gościu ściąga. Tylko nie pisał co i czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Bo nowka za tysiaka nie jest do d..y Zamowilem wtedy Certate i TP plus 201DC, Ginrinpeche jak likwidowali sklep mial takie ceny ale to dawno temu, dawno temu za funta bylo dwa dolary i jak sie simmsa za 200 wyczailo to mozna bylo szalec jeszcze nie tak dawno dolar kosztował 2 złote i komu to ku..a przeszkadzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cola Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Zajrzyj na znany portal, na którym można kupić na całym globie.Najtaniej do wzięcia z opcji "buy now" za 350$ + 20$ wysyłka. Licząc walutę po 4zł - daje 1600zł (z cłem około 2000zł)Zdaję sobie sprawę, z eto już niewiele taniej niż w kraju po 2400zł Ale jak ktoś słusznie zauważył, jakiś czas temu "zielony" stał po 2,5zł Z tamtych czasów ten sprzęt kosztował właśnie średnio 1500zł, podczas gdy u nas w jednym ze sklepów, który ściąga te kołowrotki z Japonii były po 2400zł Wiem cos na ten temat, ponieważ mój pierwszy exist został kupiony w 2008 i wiem ile za niego dałem. Tyle w temacie i darujmy sobie proszę te teksty z piciem coli. Skoro to forum koleżeńskie, to bądźmy koleżeńscy i uprzejmi. Jozi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Tak, można kupić jak u Niemca audi A6 w dieslu 3,0, full wypas, 6 letni z licznikiem o przebiegu 60 000km.Jeździł tylko do sklepu i kościoła raz w tygodniu .Na znanym portalu aukcyjnym najtańsza opcja:http://www.ebay.pl/itm/2015-NEW-Daiwa-EXIST-1025-Spinning-Reel-From-Japan-/271778505328?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f4742e270I sklep http://www.marunouchishop.com/main/daiwa_e/ed_exist.htmlMówimy w wątku o exist 2015, o żadnym innym@Cola opowiem Ci bajkę ze starych czasów jak Pan Jan Kobuszewski opowiadał bajki na dobranoc dla dorosłychSpotyka Towarzysz Edward Gierek Pana Kobuszewskiego i pyta dokąd tak Pan pędzisz? Pan Jan odpowiada "pędzę do społem bo szynkę przywieźli". ee tam Panie Janku-odpowiada towarzysz Edward, teraz szynki będzie w bród. Pan Janek spojrzał na niego z uśmiechem mówiąc "Panie Edziu od opowiadania bajek dla dorosłych to ja jestem".Nie wiem jak inni ale ja Twojej bajki za bardzo nie przyswajam.Jeżeli uważasz, że niekoleżeńsko się zachowałem wobec Ciebie to przepraszam, ale wielu nowych kolegów czyta a mnie zależy by nie myśleli że na tym forum to jacyś śmieszni ludzie są i łykają takie dziwa jak kormoran ryby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cola Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Bez komentarza Contra negantem principia non est disputandum. Pozdrawiam P.S. Odpuśćmy już sprawę ceny tego kręciołka, bo zwariujemy. Fakt: fajny sprzęt i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Gdzie jest hycel? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Gdzie jest hycel?Szacowna ta profesja zanika w naszych czasach, czasami szkoda.Jak sobie poradzić z terierem maczanym w coli? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Podobno sam sie rozlozy po 30dniach ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi