kilo Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Witam Kolegów Strugam od lat 4 lat, a że lipa, którą zapinam na agrafce powoli zaczyna coś(tylko co? ) przypominać, a rybki jakieś też już się na moje twory meldowały, zakładam swój wątek autorski. Co jakiś czas postaram się wrzucać fotki woblerków, może jakieś nagrania z pracą, zobaczymy. Konstruktywne uwagi na temat moich prac mile widzane. Zapraszam dalej do właściwej części tj. opisu i zdjęć wobków Na pierwszy ogień staruszek(3 sezon łowi) o drobnej pracy ogonowej połączonej z nieregularnymi błyśnięciami bokiem. Jest to nr 1 w moim pudełku pstrągowym. Kilkakrotnie powielany(robię schematy każdej konstrukcji), kopie pourywane, ale oryginał na szczęście się ostał Ostatnia seryjka zawierała 2 typy woblerów, jedne pracujące a'la minnow od salmo plus parę o drobnej ogonowej pracy. Fotka z dzisiejszego wypadu nad rzekę w celu ustawienia i krótkiego rekonesansu na nowym dla mnie rejonie górskiej rzeki. Poniżej kilka dokładniejszych fotek: Ten poniżej jest bardzo wąski, zrobiony na próbę. Bardzo mocno kolebie się na boki, na razie nie jestem do końca do niego przekonany, zobaczymy jak ryby będą na niego reagować Był też okres w którym robiłem smużaki, ale gdy spróbowałem muszkarstwa, łowienie z powierzchni jest u mnie równoznaczne z sucharkiem i niczym wiecej jednak kilka robaków z początków strugania w pudełku się ostało W miarę potrzeb robię trochę mniejsze wobki pod klenia i wszędobylskiego u mnie okonka Mam nadzieję, że się spodobają i że kolejne będą lepsze Pozdro! 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Fajne wobki, powodzenia w dalszej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Bardzo fajne woblery.Powodzenia w dalszych produkcjach. Edytowane 5 Stycznia 2015 przez rapia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Fajne konstrukcje. Widać, jak się rozwijasz.Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 ciekawe woblerki . witaj i czekamy na wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Witaj, bardzo ładne wobki. Powodzenia w dalszej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Ładne woblerki, zwłaszcza ten Twój ulubiony. Powodzenia z kolejnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Fajne woblerki. Fajnie, że są kolejne wobki malowane akrylami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Woblerki cacy Najbardziej podobają mi się robaczki napewno połowiły sporo klenia Powodzonka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Witam. Miło znowu widzieć ciekawe dla oka przynęty. Sądzę, że lepiej zaciekawią one wszelkie drapieżniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Te strzebelki są bombowe. Nie jeden pstrąg siądzie, a duży klusek też nie pogardzi. Działaj dalej w tym kierunku bo wychodzi Ci to elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilo Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Dzięki za miłe słowa:) Niedługo pewnie wrzucę kolejne wobki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ciekawe woblery i fajne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Bardzo dobrze Kacper , że założyłeś swój wątek . Mam nadzieję , że będziesz się dzielił swoimi sposobami i spostrzeżeniami bo woblerki dowodzą , że wiele ich posiadasz . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilo Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) coś tam się struga. po weekendzie może zarzucę jakimś filmem z pracą wobków. Edytowane 21 Stycznia 2015 przez kilo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Fajne wobki. Jaki lakier stosujesz ?? czy jeszcze przed lakierowanie są, bo nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilo Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 domalux classic silver. są po lakierowaniu i ustawieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilo Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 dzisiaj 4 godzinki nad rzeką, ryby współpracowały nieźle, ale do forumowego wymiaru trochę im brakło. kilka wobków zostało w wodzie, a więc do roboty a pracę umila https://www.youtube.com/watch?v=9oz66xHeaaM&index=27&list=RDHCqzGUmGZRI0E pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilo Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 w między czasie coś tam powstało... powrót do początków, czyli smukłe maleństwa o drobnej pracy no i tradycyjnie parę sztuk pod pstrąga, pływające piątki, ostatnio ten model dość mocno połowił jest też taka czwóreczka na próbę i wiem na pewno, że zrobię kolejne pozdro! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilo Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Ale tu cisza... praca, nauka, mało czasu na wszytko. W międzyczasie coś tam powstaje... trochę mniejszy kaliberpozdro! Edytowane 2 Czerwca 2015 przez kilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi