Carloospisz Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Witam serdecznie wszystkich. Warsztaty Salmo moim zdaniem to jedna z najlepszych imprez na których byłem. (a było ich parę ) Łowiąc trocie nauczyłem się cierpliwości i pokory dla tych ryb. Dla mnie jest to szlachetna ryba która umie walczyć o swoje. Wielu mięczaków by po dwóch dniach łowienia rzuciło kij i poszła do baru pić zimne piwko ściemniając wszystkim jaki on jest dobry włowienu srebniaków czy keltów. Tylko ludzie z charakterem są w stanie wyjćć na przeciw tym trudom i łowić, łowić do granic wytrzymałości. Czasem wygrywa wędkarz ale w większości wygrywa TROĆ!!!! To godny przeciwnik i kto nie wierzy niech spróbuje. Pozdrawiam Robert Paulin z Pisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 witaj, mnie się też podobało.Mam nadzieję na następne spotkania zapaleńców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 podobalo sie chyba wiekszej ilosci osob, bo juz sporo na ten temat napisaly http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=683& start=0&S=25e1d133c2ee6ef00ee90819b806d71f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Robert,Witam na forum jerkbait.pl. Życzę przyjemności podczas dyskusji z forumowiczami oraz aktywności. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi