Revizor Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Witam! Jak w temacie. Czy może ktoś spotkał się z tym multikiem? Z góry dziękuję za pomoc Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 http://www.tackledirect.com/daiwa-m-c300l-millionaire-classi c-baitcasting-reel.html?zmam=73201554&zmas=2&zmac=55 &zmap=daiwa-m-c300l-millionaire-classic-baitcasting-reel A poza tym, to co chcesz wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Czy go używasz? do jakich przynęt? jak się sprawuje? i czy jest dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Rozczarowanie. Tego multiplikatora nie mam i nim nie rzucałem, ale miałem podobny w rękach, jak byłem w USA. Opis, który Ci podesłałem mówi, że jest przeznaczony do wielu ciężkich i średnio-ciężkich zastosowań w słodkowodnych i .... tutaj pozwolę sobie na porównanie .... bałtycko-morskich połowach. (Dla mnie wędkarstwo w Bałtyku to najlepsze porównanie dla angielskiego słowa inshore) Wielkość, waga i pojemność szpuli natomiast podpowiada, że będzie dobry do miotania dużych jerk'ów, swimbaitów, i walenia w dno pilkerami i gumami na bardzo ciężkich główkach. Ogólnie podsumowałbym tej mój wywód tak: dobry, tani i wytrzymały multiplikator do ciężkiej ręcznej orki i trolling'u - ma alarm wysnuwania linki.Myślę, że są na forum Koledzy, którzy mieli szansę użytkować ten multiplikator i powiedzą o nim duuuużo więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 dziękuję Ci bardzo. I oto chodziło . Będzie w zestawie z rozemeijer 60-120 c.w, a najmniejszą przynętą wylatującą S 12s. To zestaw na szkiery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi