radekc1991 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 ustawione idealnie w lini i nie działa ! męczę sie z tym juz długooo... bo złączeniu zgodnie ze strzałkami wygląda to inaczej jak na zdjęciu powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brambor Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Tu masz ładnie pokazane http://www.haldorado.hu/articles.php?articleid=2794 Widzisz to koło po lewej ma kształt elipsy i musisz na małym kole ustawić najdalej wysunięty punk z najmniej wysuniętym punktem na dużym kole po prawej stronie, lub odwrotnie. Radek a ile masz lat ?, bo prościej się nie da już wytłumaczyć Edytowane 5 Stycznia 2015 przez Brambor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 a nie ma foto od drugiej strony ?? bo prawe kółko ciężko dopasować od tyłu dwie próby i nie ma efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brambor Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Pisak masz to sobie zaznacz, przenieś punkt 5 minuta filmu Edytowane 5 Stycznia 2015 przez Brambor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 na dzisiaj już się poddałem , niby ustawiam wszystko tak samo a kołowrotek się kręci ale nie ma porównania do tego co było.dzięki za pomoc jutro walcze dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Czyli Radek wg "ruska" przestaw dolne kółko o 90 st w prawo ( z pierwszej Twojej fotki) i ma "gadać".Strzałki na dolnym i górnym powinny być w jednej lini ( chyyyyba). Powodzenia i cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Też się z tym chwilę męczyłem,ale to nie takie trudne,to kółko jest "kwadratowe",a zębatka zespolona z przekładnią jest jajowata i teraz musisz spasować tak,żeby jajowaty szczyt zębatki pokrył się ze "spłaszczoną" częścią koła,prościej nie potrafię tego wytłumaczyć . Edytowane 5 Stycznia 2015 przez CM Punk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Jak tak będziesz rozkręcał i skręcał to uważaj na śruby, a właściwie zwykłe wkręty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Wierzchołek elipsy musi popadać w połowę boku kwadratu i musi zadziałać (niema bata ) Z powgą H.R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Panowie dzięki za pomoc ! Wszystko działa i juz kilka razy miałem dobrze ustawione ale mój błąd polegał na tym że nie zakładałem żadnym razem góry gdzie jest kabłąk. powodowało to że nie było wyważenia albo coś podobnego.rozebierałem mojego drugiego shimano i dochodziłem o co chodzi i po zdjęciu góry kołowrotek zaczął z oporem kręcić. po założeniu jest super.Błąd banalny, sory za zamieszanie i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Panowie dzięki za pomoc ! Wszystko działa i juz kilka razy miałem dobrze ustawione ale mój błąd polegał na tym że nie zakładałem żadnym razem góry gdzie jest kabłąk. powodowało to że nie było wyważenia albo coś podobnego.rozebierałem mojego drugiego shimano i dochodziłem o co chodzi i po zdjęciu góry kołowrotek zaczął z oporem kręcić. po założeniu jest super. Błąd banalny, sory za zamieszanie i dziękia już w pierwszym poście Kol Kokosz zwrócił Tobie na to uwagę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 no racja akurat te próby z koszem były jak miałem źle ustawione. mój błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi