granvorka Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Właśnie kolega Matiz992 namawia mnie na jakiegoś Fenwicka albo niskobudżetowego STC. Jeśli znajdę jakąś bdb używkę za 500zł to biorę w ciemno co jeszcze mógłbyś polecić w tej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekOlc Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Do 500 zł otwiera się wachlarz propozycji, zwłaszcza jeśli chodzi o używki. Ja np sprzedałem ostatnio Fenwicka Aetosa za 550 zł, a wędka naprawdę niczego sobie.... Może nawet jakieś customy byłyby za tą cenę. Osobiście poszedłbym w HMG medium-light fast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Mam nadzieję, że niedługo trafię na coś ciekawego dzięki jeszcze raz za rady jakby ktoś miał jeszcze jakieś pomysły lub porady to pisać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) A Ty wogóle szukasz czy upajasz się samymi poszukiwaniami (co jest w sumie miłe , ale uzależniające...) ? - w czasie odkąd zadałeś to pytanie na giełdzie przeszło Ci koło nosa kilka cukierków , ale jak to mówią Oni nie stracili Ty nie zyskałeś ... były chyba dwa St.Croixy tylko, że 2,55 , o ile dobrze pamiętam Batson za około 500 ... ładny.Z tych dwóch przykładowo firm realnie można za około 500 zł wybrać fajny kijek , bacznie przeglądaj giełdę - powinny niedługo ruszyć przedsezonowe wyprzedaże Edytowane 9 Stycznia 2015 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 masz rację, że te poszukiwania są uzależniające! ale szukam szukam, wybrałem kilka zajebistych ofert, myślę, że jeszcze z 2-3 dni i zamawiam jakąś bestię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi