Marcy- Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Ja bym brał Hondę. Pewnie łatwiej kupić (ale kosztuje sporo), ładne, bezawaryjne. Audi to brać już mocniejsze, żeby faktycznie mieć coś więcej niż tylko znaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Marcin jednostki powyżej 2l nie wchodzą w gre. Akcyza za duża. A w Polsce samochodu nie kupie. Też się skłaniam ku accordowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Niestety na rybki to hondą słabiutko, audi też niewiele lepiej, bardzo nisko zawieszone.Znajomek jeździł hondą, bardzo sobie chwalił, z jednym wyjątkiem - ruda ją lubiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi81 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Kolego pomyśl jeszcz nad mondeo 4za ta kasę kupisz w Niemcach nizla sztukę i silnik 2.0 pb w nich raczej do awaryjnych nie nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Marcin jednostki powyżej 2l nie wchodzą w gre. Akcyza za duża. A w Polsce samochodu nie kupie. Też się skłaniam ku accordowi. Nie namawiam na duży silnik. Uważam, że jeśli Audi/BMW/Mercedes to z większym silnikiem. Tam, gdzie inne firmy nie mają oferty to właśnie auta premium przodują.... Mondeo 4 też świetne autko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Dzisiaj kupiłem lekko używany, pokrowiec na moje wędki (pewnie i kołowrotki się zmieszczą?) ... Toyota Awensis kombi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Dzisiaj kupiłem lekko używany, pokrowiec na moje wędki (pewnie i kołowrotki się zmieszczą?) ... Toyota Awensis kombi Miałem służbową 2,0D z 2008 - 5,6-5,7l po trasie, miasto 7,5. I miałem ją kupić ale ktoś dał więcej o 500 czy 600plz a w firmie nie biorą pod uwagę że ktoś pracuję od ponad 15 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Marcin jednostki powyżej 2l nie wchodzą w gre. Akcyza za duża. A w Polsce samochodu nie kupie. Też się skłaniam ku accordowi.Pomyśl również o Mażdzie 6, z dwulitrowym silnikiem, oczywiście benzyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniolo Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Jeśli uważasz ze remont zawieszenia w passacie b5 to skarbonka bez dna(np. lemforder komplet ok.1500 pln) to audi A6 nie brał bym w ogóle pod uwagę. Tu serwis będzie o wiele droższy, auto jest naszpikowane elektroniką i wyposażone w silnik z bezpośrednim wtryskiem benzyny z turbiną. Na pewno jest to auto wyższej klasy niż accord, większe, bardziej komfortowe z lepszymi materiałami w środku ale też droższe w utrzymaniu. Jeździłem Audi prawie 10lat i złego słowa powiedzieć nie mogę, w tym roku zmieniłem na japończyka i też jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Jeśli uważasz ze remont zawieszenia w passacie b5 to skarbonka bez dna(np. lemforder komplet ok.1500 pln) to audi A6 nie brał bym w ogóle pod uwagę. Tu serwis będzie o wiele droższy, auto jest naszpikowane elektroniką i wyposażone w silnik z bezpośrednim wtryskiem benzyny z turbiną. Na pewno jest to auto wyższej klasy niż accord, większe, bardziej komfortowe z lepszymi materiałami w środku ale też droższe w utrzymaniu. Jeździłem Audi prawie 10lat i złego słowa powiedzieć nie mogę, w tym roku zmieniłem na japończyka i też jestem zadowolony.Z tą skarbonka to Panowie przesadzacie. Mam A4 B7 z pewnym przebiegiem 160 000 km. I aluminiowe zawieszenie od nowości. Nic nie puka i nie trzeszczy. A uwierzcie że zawieszenia wcale nie oszczędzam. Jak ktoś ma na blacie 200-300 tys. a faktycznie 500 tys. to moze wtedy takie cuda się zdarzają.Albo na chińskich najtańszych zamiennikach wszystko jest zrobione. Lub samochód składany z czterech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Z tą skarbonka to Panowie przesadzacie. Mam A4 B7 z pewnym przebiegiem 160 000 km. I aluminiowe zawieszenie od nowości. Nic nie puka i nie trzeszczy. A uwierzcie że zawieszenia wcale nie oszczędzam. Jak ktoś ma na blacie 200-300 tys. a faktycznie 500 tys. to moze wtedy takie cuda się zdarzają.Albo na chińskich najtańszych zamiennikach wszystko jest zrobione. Lub samochód składany z czterech.Jestem w stanie to potwierdzić... Moja a4 tez nie wymaga jakiejś specjalnej troski o zawieszenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Mam pytanko czy ktoś z was jest w posiadaniu lub użytkuje tego Fordzika Explorer 2003r. ? jeśli tak jak sprawuje się w trasie i terenie i pod względem eksploatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) z tego co wiem to kol. aero posiada już drugi taki i bardzo sobie chwali Edytowane 2 Października 2015 przez mifek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Dzięki Mefik za info podpytam go nie ukrywam zaciekawił mnie ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 A może klasyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi